BIVŠI IGRAČ ŠIROKOG

Nekadašnji topnik Premijer lige BiH seli u redove turskog velikana?!

OSIJEKU REKORDNA ODŠTETA

Prema najnovijim informacijama turskih medija, turski velikan Fenerbahče u svoje bi redove volio dovesti Mirka Marića, najboljeg strijelca HNL-a i najveću zvijezdu Osijeka.

Marić već dvije sezone igra na jako visokoj razini pa stoga interes turskog velikana i njihova želja da ga dovedu već ovog ljeta uopće ne čudi. Marić je bio blizu odlaska već ove zime, ali predsjednik Osijeka Ivan Meštrović odbio je ponudu Birminghama tešku šest milijuna eura što samo po sebi znači da ukoliko ga Fener želi dovesti, Turci će morati povećati iznos u odnosu na ono što je nudio engleski drugoligaš.

Iako je turski velikan još uvijek bez trenera te je u ovom trenutku to njihova glavna preokupacija, oni su svijesni sitacije da ovog ljeta moraju puno toga promijeniti u svojoj momčadi kako bi ponovno postali konkurentni u borbi za vrh prvenstvene tablice. Pisalo se o Bruni Petkoviću kao njihovoj najvećoj želji ovog ljeta (čitaj: želji Nenada Bjelice koji se spominje kao potencijalno novi trener), ali jako je upitno moglu li Turci platiti iznos kojeg bi Dinamo za njega tražio.

Marić je pak nešto jeftinija, a podjednako kvalitetna opcija. Iako nema mogućnost razigravanja momčadi kao što to radi Petković, njegova završnica je ono što je najviše zainteresiralo čelnike Fenera i oni smatraju kako bi se on izvrsno uklopio u njihovu momčad.

Nadalje, Osijek kao i većina hrvatskih klubova (odnosno, svi hrvatski klubovi) živi od prodaje svojih igrača, a ako bi na adresu najvećeg slavonskog kluba stigla ponuda veća od šest miliona eura, nema sumnje da bi ju bilo itekako teško odbiti.

Treba podsjetiti kako je ovaj mladi napadač nekada nosio dres Širokog brijega kao i omladinskih selekcija Bosne i Hercegovine, dok je sada izabrao Hrvatsku.

VEZANE VIJESTI

OSIJEK

VRAĆA SE U PREMIJER LIGU: Hiroš završio epizodu u Osijeku?

HNL

Mladi bh. napadač potpisao profesionalni ugovor sa Osijekom

HNL

NOVA PRILIKA: Osijek šalje Amera Hiroša na posudbu!

EUROGOL

MAGIJA BH. IGRAČA: Amer Hiroš zabio petom za bod Osijeka!

BIVŠI IGRAČ SARAJEVA

LEGENDARNI 'ZEKO' IMA NOVI POSAO: Almir Turković postaje skaut Osijeka!

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori