MOSTAR

Ivanković poručio: Igramo sa provjerenim snagama

KVALIFIKACIJE ZA KONFERENCIJSKU LIGU

Aktuelni osvajač Kupa Bosne i Hercegovine Zrinjski će sutra odigrati prvi meč 2. pretkola Konferencijske lige protiv slovenačkog Brava.

U duele sa Bravom Zrinjski ulazi kao favorit, ali trener mostarskog kluba Mario Ivanković priznaje da njegova ekipa još uvijek nije na željenom nivou.

"Sve radimo da što bolje dočekamo utakmicu sa ekipom Brava. Što se tiče zdravstvenog stanja igrača, sve je na najboljem nivou, ali imamo problem što mnogi igrači još nisu na 100 posto. Treba nam 10-15 dana da dođu na nivo da se na njih računa za 90 minuta utakmice", rekao je danas na press konferenciji Ivanković, te dodao:

"Sutra će praktično početi igrači koji su bili tu i prošle godine, što se kaže - igramo sa provjerenim snagama. Atmosfera je dobra, nadam se da smo odradili dobar posao i da ćemo imati najbolja izdanja u ovom dvomeču".

"Pratimo ekipu Brava otkako smo saznali da je naš protivnik. Svjesni smo da su dobra ekipa, brza, mlada. Igraju kontre, polukontre, tako smo se i pripremali. Imamo svoje kvalitete i znamo šta hoćemo. Najvažnije je da dobro uđemo u utakmicu uz podršku naših navijača", zaključio je trener Mostaraca.

Meč Zrinjski - Bravo igra se sutra s početkom u 21 sat.

VEZANE VIJESTI

MOSTAR

DOBRO POZNATO IME: Zrinjski novo pojačanje doveo iz Borca

MOSTAR

Ivanković: Mislim da sjajno predstavljamo našu zemlju

MOSTAR

Ivanković: Bit ćemo ofanzivni, ali nećemo srljati

MOSTAR

Ko će na megdan Borcu: Zrinjski ili Sloga?

PROMO

Ponuda koju ne smijete propustiti: U slučaju promašenog singla na meč Holandija-BiH, ulog vam se vraća!

NLB Banka Sarajevo obezbijedila pogodnosti za NLB Osnovni paket za mlade

NLB banka generalni sponzor Javnog dočeka Nove 2025. godine

Za vijek postojanja: Meridian podržao FK Drina Višegrad

AdmiralBet: Uzmi 10 KM Freebeta bez ograničenja i 100 besplatnih spinova za automatski keš!

MERIDIANBET: Isplati Depozitronom i zgrabi Samsung A55

U Zenici otvorena 57. Hifa Petrol poslovnica!

Započnite novu školsku godinu uz pogodnosti kartičnog plaćanja

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori