KOŠEVO

Sarajevo dobija ciljano pojačanje iz Hrvatske

ZEKIĆEVA ŽELJA

Iskusni hrvatski nogometaš Robert Mudražija, koji je ostavio dubok trag u Prvoj HNL ligi, trebao bi uskoro postati novi nogometaš Sarajeva, potvrđeno je za portal Klix.ba.

Kako je rečeno portalu Klix.ba, hrvatski nogometaš je već u Sarajevu i obavlja posljednje pregovore s Bordo klubom, prije nego što kompletira finalne detalje saradnje. Ukoliko se tu ne stvore prepreke, Mudražija će uskoro postati novi igrač Sarajeva.

Mudražija u Sarajevo stiže kao igrač koji je posljednju sezonu proveo u Lokomotivi iz Zagreba, gdje je bio ključni igrač u veznom redu tima i koji je odigrao važnu ulogu u borbi Zagrepčana za plasman u Evropu.

Ovaj 27-godišnjak je karijeru počeo u zagrebačkom Dinamu, gdje je prošao omladinsku školu, a onda igrao za Zagreb, austrijski Liefering, Osijek, Copenhagen, Olimpiju iz Ljubljane i Slaven Belupo, prije svog dolaska u Lokomotivu.

Trenutna tržišna vrijednost mu je 850.000 eura prema Transfermarktu, a trebao bi pojačati konkurenciju u veznom redu. Odlično se snalazi na pozicijama centralnog i ofanzivnog veznog.

Mudražija je surađivao s novim trenerom Sarajeva Zoranom Zekićem i na Koševo bi trebao doći kao ciljano pojačanje ovog iskusnog stručnjaka. Nastupao je za sve omladinske selekcije reprezentacije Hrvatske, ali nije nikada stigao do seniora.

VEZANE VIJESTI

KOŠEVO

Grad Sarajevo sufinansira izgradnju istočne tribine stadiona Koševa!

KOŠEVO

Izdata urbanistička saglasnost za adaptaciju stadiona Koševo

KOŠEVO

Sarajevo slavilo protiv GOŠK-a, crveni karton obilježio meč

KOŠEVO

Sarajevo i GOŠK zatvaraju kolo: Bordo tim juri vrh tabele

DOBOJ

SIGURAN TRIJUMF: Bordo ekspedicija protutnjala Dobojem!

PROMO

Ponuda koju ne smijete propustiti: U slučaju promašenog singla na meč Holandija-BiH, ulog vam se vraća!

NLB Banka Sarajevo obezbijedila pogodnosti za NLB Osnovni paket za mlade

NLB banka generalni sponzor Javnog dočeka Nove 2025. godine

Za vijek postojanja: Meridian podržao FK Drina Višegrad

AdmiralBet: Uzmi 10 KM Freebeta bez ograničenja i 100 besplatnih spinova za automatski keš!

MERIDIANBET: Isplati Depozitronom i zgrabi Samsung A55

U Zenici otvorena 57. Hifa Petrol poslovnica!

Započnite novu školsku godinu uz pogodnosti kartičnog plaćanja

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori