HNL

Mladi bh. napadač potpisao profesionalni ugovor sa Osijekom

DOBIO POVJERENJE TRENERA I UPRAVE

Nail Omerović, 20-godišnji ofenzivac koji je u Osijek stigao 2021. godine iz Slobode Tuzla, potpisao je prvi profesionalni ugovor s Bijelo-plavima do 2026. godine.

Omerović se do prve momčadi Osijeka probijao kroz nastupe za Osijek II, sudjelovao je i u nekim značajnijim utakmicama juniorskog uzrasta, pa ove zime na pripremama u Umagu i među prvotimcima skrenuo pažnju na svoj potencijal. Za prvu momčad Osijeka debitirao je u pobjedi protiv Gorice (2:0) kada je u završnici utakmice zamijenio Miju Caktaša.

- Čestitam Nailu na potpisu profesionalnog ugovora s našim klubom. Svojim trudom, radom i zalaganjem kroz drugu momčad, u kojoj je bio ponajbolji igrač, izborio se za ovo što mu se danas događa. Sretan sam zbog njega i jer može biti primjer ostalim mladim igračima da uskoro budu na njegovom mjestu. Želim mu puno sreće, te da nastavi vrijedno i naporno raditi jer onda ni uspjeh neće izostati, rekao je sportski direktor Ivica Kulešević.

Zadovoljstvo potpisom ugovora istaknuo je i Omerović.

- Osjetio sam već pozivom na zimske pripreme da bi mi trener Rene Poms mogao ukazati svoje povjerenje i u službenim utakmicama. Naravno da mi je drago da se nisam prevario i da sam dočekao zaigrati za najbolju momčad Osijeka. Debi je bio u pobjedi nad Goricom u Gradskom vrtu, a u Puli sam prvi kuta krenuo u prvih jedanaest i naravno da je to poseban osjećaj. Nadam se i vjerujem kako ću imati što pokazati među Bijelo-plavima u nastavku sezone. Za B momčad sam u svojoj prvoj sezoni postigao četiri gola, a protekle polusezone mrežu sam pogodio devet puta u Drugoj ligi. Jedva čekam prvijenac i u HNL-u! Prije dolaska u Osijek igrao sam u Zvijezdi iz Gradačca i u tuzlanskoj Slobodi iz koje sam u ljeto 2021. stigao u Gradski vrt. Nekako se najbolje osjećam i snalazim na krilnim pozicijama, a na treneru je da o tomu odlučuje, rekao je Nail Omerović.

VEZANE VIJESTI

OSIJEK

VRAĆA SE U PREMIJER LIGU: Hiroš završio epizodu u Osijeku?

HRVATSKA

Mladi reprezentativci Omerović i Šakota pogađali u Hrvatskoj!

HNL

Mladi reprezentativac fantastično pogodio protiv Hajduka

HNL

NOVA PRILIKA: Osijek šalje Amera Hiroša na posudbu!

PROMO

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori