PROMO

U Ljubuškom otvorena 51. Hifa Petrol benzinska pumpa

NAJUSPJEŠNIJA NAFTNA KOMPANIJA U BIH

Najuspješnija i najbržerastuća naftna kompanija u BiH, Hifa Petrol, danas je otvorila svoju 51. benzinsku pumpu u Ljubuškom.

Od svog nastanka 2005. godine do danas, Hifa Petrol konstantno raste. Trenutno su rasprostranjeni u 40 gradova širom Bosne i Hercegovine i nemaju namjeru stati, te najavljaju otvorenja novih objekata i u narednoj godini.

Novootvorena benzinska pumpa nalazi se na adresi Antuna Gustava Matoša 47. Njenim otvorenjem obezbijeđeno je novih 6 radnih mjesta čime je broj uposlenih u Hifa Petrolu premašio brojku od 480.

U sastavu modernog maloprodajnog objekta Hifa Petrola nalazi se brendirana trgovina HP SHOP u kojoj nude široki asortiman robe, vlastitu liniju motornih ulja HG Line i mirisa HP Fresh, kafić i mjenjačnica.

U svojoj ponudi Hifa Petrol korisnicima nudi visokokvalitetna HPLUS EURO 6 premium goriva obogaćena aditivima najnovije generacije koja svakom vozilu donose vrhunske performanse, smanjenu potrošnju do 4%, veću snagu, te smanjenu emisiju štetnih gasova. U ponudi je i HPLUS BMB 100 Racing gorivo, visokooktansko gorivo maksimalnih performansi i snage. Kompanija Hifa Petrol posjeduje vlastiti program lojalnosti Premium Card u kome svi vlasnici Premium kartice svakodnevno ostvaruju pogodnost od 3% povrata na proizvode iz HP shopa, a u danima vikenda kupovinom HPLUS EURO 6 premium goriva, povrat novca po utvrđenoj skali i do 0,09 KM/L. Premium Card broji preko 170.000 zadovoljnih korisnika i sa razlogom nosi slogan Vraća novac i osmijeh na lice, a to potvrđuje i broj zadovoljnih korisnika koji svakim danom raste.

Također, sve vlasnike Premium Card koji na svojoj kartici sakupe 50 KM natočenog HPLUS Euro 6 premium goriva, Hifa Petrol daruje gratis pranjem automobila.

"Zadovoljstvo potrošača nam je na prvom mjestu i naši kupci su nam najveći prioritet. Stoga, osluškujući njihove potrebe nastavljamo sa procesom razvoja maloprodajne mreže i u narednoj godini", istakao je u svom obraćanju Ahmed Ahmetlić, predstavnik Hifa Petrola.

Hifa Petrol kroz projekte društvene odgovornosti aktivno učestvuje u pomaganju lokalnoj zajednici. Ovog puta pomoć su pružili udruženju "Duga" iz Ljubuškog sa donacijom od 2.000 KM. Udruženje "Duga" okuplja djecu i mlade sa posebnim potrebama, te njihove roditelje i staratelje.

Osim goriva premium kvalitete, prijatnog ambijenta, bogatog asortimana proizvoda, ekskluzivnih artikala iz uvoza, te ponude osnovnih životnih namirnica, kupci mogu uživati i u vrhunskoj kafi za ponijeti, dostupnoj na svim Hifa Petrol benzinskim pumpama.

Pod sloganom Najbolji prijatelj na putu, Hifa Petrol nastavlja sa ispunjavanjem strateških ciljeva, a to su zadovoljni uposlenici, kupci i poslovni partneri, te nastavak širenja vlastite maloprodajne mreže.

Po dugogodišnjoj tradiciji Hifa Petrola, povodom otvaranja benzinske pumpe prvih 200 kupaca nagrađeno je gratis HPLUS EURO 6 premium gorivom u vrijednosti od 20 KM.

Radno vrijeme novootvorene benzinske pumpe je 00-24h.

VEZANE VIJESTI

PROMO

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

PROMO

HPLUS EURO6: Kvalitet potvrđen austrijskim certifikatom!

HIFA PETROL

Hifa Petrol donirala 50.000 KM za pomoć Palestini!

PROMO

Hifa Petrol uplatila puni iznos za odlazak Merjeme Džafić na SP

PROMO

Hifa Petrol nagradila Lanu Pudar sa 9.000 KM za izvanredne rezultate

PROMO

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

Bingo već 11 godina najbolji prijatelj SOS Dječijih sela u BiH

I ove godine u Hotelu Hills najbolja proslava 8. marta

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori