PROMO

U Zenici otvorena 57. Hifa Petrol poslovnica!

NASTAVAK ŠIRENJA MREŽE

Najuspješnija i najbrže rastuća naftna kompanija u BiH Hifa Petrol danas je otvorila svoju 57. benzinsku pumpu na adresi Zmaja od Bosne bb, u Zenici.

Ovo je treća Hifa Petrol benzinska pumpa u Zenici, što predstavlja još jedan korak u širenju njene mreže benzinskih pumpi, a s ciljem pružanja visokokvalitetnih usluga kupcima širom Bosne i Hercegovine.

Nova benzinska pumpa Hifa Petrol u Zenici obezbijedila je osam novih radnih mjesta, čime nastavljaju posvećenost podršci lokalnoj zajednici i razvoju privrede. Pumpa će biti otvorena 24 sata dnevno, sedam dana u sedmici, kako bi svi kupci u svakom trenutku mogli uživati u vrhunskoj usluzi i najkvalitetnijem gorivu.]

U sklopu modernog maloprodajnog objekta Hifa Petrola nalazi se brendirana trgovina HP SHOP u kojoj nude široki asortiman robe, te vlastitu liniju motornih ulja HG Line i mirisa HP Fresh, kao i autopraonica HP Wash.

Hifa Petrol svojim kupcima nudi visokokvalitetna HPLUS EURO 6 premium goriva najnovije generacije čiji je kvalitet potvrđen austrijskim certifikatom o kvaliteti, dodijeljenim od strane austrijskog državnog instituta Umweltbundesamt. Zahvaljujući vrhunskim aditivima, ova goriva pružaju veću snagu i manju potrošnju, čime se postiže do 50 km više vožnje po rezervoaru. U ponudi je i HPLUS BMB 100 Racing gorivo, visokooktansko gorivo maksimalnih performansi i snage.

Kompanija Hifa Petrol posjeduje vlastiti program lojalnosti Premium Card u kome svi vlasnici Premium kartice svakodnevno ostvaruju pogodnost od 3% povrata na proizvode iz HP shopa, a u danima vikenda kupovinom HPLUS EURO 6 premium goriva, povrat novca po utvrđenoj skali i do 0,09 KM/L. Premium Card broji preko 220.000 zadovoljnih korisnika i sa razlogom nosi slogan Vraća novac i osmijeh na lice, a to potvrđuje i broj zadovoljnih korisnika koji svakim danom raste.

Također, Premium Card aplikacija je dobila novu, unaprijeđenu verziju koju kupci mogu preuzeti na App Storeu, kao i na Google Play Storeu. Svaki kupac koji preuzme aplikaciju, na poklon dobija HP auto miris.

Također, sve vlasnike Premium Card koji na svojoj kartici sakupe 50 KM natočenog HPLUS Euro 6 premium goriva, Hifa Petrol daruje gratis pranjem automobila.

"U narednom mjesecu također planiramo otvorenje novih maloprodajnih objekata, čime ćemo dodatno ojačati naše prisustvo na tržištu i nastaviti pružati vrhunsku uslugu", izjavio je Ahmed Ahmetlić, član uprave Hifa Petrola.

Kao znak zahvalnosti i dobrodošlice novim kupcima, Hifa Petrol je prvih 250 posjetilaca nagradila besplatnim točenjem HPLUS Euro 6 premium goriva u iznosu od 20 KM.

Hifa Petrol kroz projekte društvene odgovornosti aktivno učestvuje u pomaganju lokalnoj zajednici. Ovog puta pomoć su pružili zeničkom udruženju za pomoć djeci sa poteškoćama u razvoju "Svijet u slikama" donacijom u iznosu 2.000 KM.

Osim goriva premium kvalitete, prijatnog ambijenta, bogatog asortimana proizvoda, ekskluzivnih artikala iz uvoza, te ponude osnovnih životnih namirnica, kupci mogu uživati i u vrhunskoj kafi za ponijeti, dostupnoj na svim Hifa Petrol benzinskim pumpama.

Hifa Petrol je poznata i po svom snažnom angažmanu u sponzorstvu bh. sportista, te je kroz kampanju "Najbolji sa najboljim" koju je pokrenula 2015. godine, do danas podržala jedanest vrhunskih sportista među kojima su pored Lane Pudar i Amel Tuka, Damir Džumhur, Sanjin Pehlivanović, Nedžmin Ambešković, Mesud Pezer, Iron Puki, Iman Avdić, Darko Savić, Marko Maksimović, te Elvedina Muzaferija.

Pod sloganom Najbolji prijatelj na putu, Hifa Petrol nastavlja ostvarivati strateške ciljeve, a to su zadovoljni uposlenici, kupci i poslovni partneri, te širenje vlastite maloprodajne mreže.

VEZANE VIJESTI

ZENICA

Mladi Zmajevi odradili su danas prvi trening u Zenici

ZENICA

Mladi Zmajevi se okupili u Zenici za utakmice sa Austrijom i Francuskom

PROMO

Hifa Petrol ponosni partner Red Bull Showruna

PROMO

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

PROMO

Ponuda koju ne smijete propustiti: U slučaju promašenog singla na meč Holandija-BiH, ulog vam se vraća!

NLB Banka Sarajevo obezbijedila pogodnosti za NLB Osnovni paket za mlade

NLB banka generalni sponzor Javnog dočeka Nove 2025. godine

Za vijek postojanja: Meridian podržao FK Drina Višegrad

AdmiralBet: Uzmi 10 KM Freebeta bez ograničenja i 100 besplatnih spinova za automatski keš!

MERIDIANBET: Isplati Depozitronom i zgrabi Samsung A55

U Zenici otvorena 57. Hifa Petrol poslovnica!

Započnite novu školsku godinu uz pogodnosti kartičnog plaćanja

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori