PROMO

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE

Nastavljajući svoju predanost podršci mladim talentima i ulaganju u budućnost Bosne i Hercegovine Hifa Petrol, najbržerastuća bh. naftna kompanija, ponovno provodi projekt stručnog osposobljavanja pripravnika u 2024. godini.

Ovaj projekt, pokrenuli su 2021. godine, a osmišljen je s ciljem pružanja podrške mladim ljudima u pronalasku prvog zaposlenja, omogućujući im sticanje neprocjenjivog radnog iskustva.

"Naš fokus je na kontinuiranom ulaganju u mlade talente i zadržavanju kvalitetnih kadrova koji će graditi svoje karijere u našoj domovini. Kroz projekte kao što je sponzoriranje perspektivnih sportista, koji su postali zaštitna lica naše kompanije, dokazujemo našu posvećenost podršci uspješnih mladih ljudi u Bosni i Hercegovini. Od 2021. proširili smo naše napore kroz omogućavanje mladima da steknu prvo radno iskustvo", istakli su iz Hifa Petrola.

Kroz ovaj program zapošljavanja, visokoobrazovani pripravnici imat će priliku da se obrazuju i iskuse sve aspekte timskog rada. Kroz dinamičan i kreativan pristup, upoznat će se s poslovanjem svih organizacijskih jedinica kompanije.

Hifa Petrol, dugogodišnji nosilac titule Najpoželjniji poslodavac u oblasti nafte i plina, posvećen je razvoju potencijala svojih zaposlenika. Kroz mentorski pristup, osiguravaju se prilike za razvoj vještina potrebnih za učešće u složenijim projektima kompanije. Uspješni pripravnici imaju mogućnost stalnog zaposlenja u kompaniji.

"Duboko smo posvećeni podršci naših pripravnika, postavljajući pred njih izazove i očekivanja te ih učeći vrijednostima koje njegujemo u kompaniji. Nastavit ćemo s praksom zapošljavanja obrazovanih i talentiranih mladih ljudi, osposobljavajući ih za samostalan rad", izjavio je Muhamed Vrabac, direktor Hifa Petrola.

Hifa Petrol trenutno zapošljava preko 530 uposlenika. Kroz nova zapošljavanja, nastoje osigurati sigurnost i dobrobit svojih zaposlenika i kupaca te pružiti kvalitetno radno okruženje.

Osim ovog konkursa za prijem pripravnika, kompanija ima stalno otvoren konkursza zapošljavanje, birajući kandidate na osnovu potreba društva.

Sve prijave se mogu poslati na e-mail adresu [email protected].

Konkurs za prijem pripravnika otvoren je do 21. marta 2024. godine.

VEZANE VIJESTI

PROMO

Hifa Petrol ponosni partner Red Bull Showruna

PROMO

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

PROMO

HPLUS EURO6: Kvalitet potvrđen austrijskim certifikatom!

PROMO

Uplovite u nezaboravnu zabavu s 70 KM premium dobrodošlice!

PROMO

LJETUJ SEDAM DANA BESPLATNO: Registruj se u Meridianu, čekiraj u Turskoj!

Meridian ima najveće kvote za finale Evropskog prvenstva

Meridian start jači nego ikada: Uzmi 115 KM bonusa odmah

Završena velika nagradna igra za korisnike Visa kartica NLB Banke Sarajevo

Meridian ima najveće kvote za polufinale Eura: Francuska 3.10, Španija 2.80

U Meridianu najveće kvote na planeti: Španija 2.80, Francuska 2.50

Lucky’s 6 časti u Meridianu: Zabavi se i zgrabi dio od 3.000 KM

Kvota 4.30 u Meridianu na to da će Srbija stići do četvrtfinala

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori