PROMO

Hifa Petrol ponosni partner Red Bull Showruna

INDUSTRIJSKA SINERGIJA

U nedjelju, 9. juna, Sarajevo je bilo epicentar adrenalinske ekstaze i domaćin jednog od najuzbudljivijih događaja godine Red Bull Showrun.

Ovaj spektakularni događaj, pun brzine, adrenalina, energije i nezaboravnih trenutaka održan je uz neizostavnu podršku eksluzivog partnera ovog projekta iz naftnog sektora, najuspješnijeg i najbržerastućeg distributera nafte i naftnih derivata u Bosni i Hercegovini - kompanije Hifa Petrol i HPLUS Euro 6 Premium goriva.

Vreo asfalt sarajevskih ulica bio je poprište nevjerovatnih performansi Formule 1, gdje je legendarni vozač David Coulthard, svojim majstorskim vožnjama, ostavljao publiku bez daha. Uz grmljavinu motora i miris benzina, hiljade posjetilaca je uživalo u svakom trenutku ovog nezaboravnog spektakla.

Hifa Petrol je svojom prisutnošću i eksluzivnim partnerstvom dodatno uveličala događaj, sa elegantnim i inovativnim paviljonom koji je privlačio ljubitelje automobila i adrenalina uz mnoštvo sadržaja.

Partnerstvo između Hifa Petrola i Red Bulla nije samo simbol dugogodišnje saradnje, već je i primjer vrhunske sinergije lidera u industrijama. Hifa Petrol, prepoznat po svojoj predanosti kvaliteti i izvrsnosti, kroz ovo ekskluzivno partnerstvo sa Red Bullom, demonstrira posvećenost podršci automobilizmu i dešavanjima svjetskog nivoa u Bosni i Hercegovini.

Hifa Petrol paviljon bio je jedan od najposjećenijih mjesta tokom cijelog događaja, zahvaljujući zanimljivim aktivnostima koje su privukle ljubitelje brzine i adrenalina svih generacija. Učesnici su mogli testirati svoje vozačke sposobnosti na Scalextric rally stazi. Takmičarski duh bio je u zraku, a posjetioci su se trudili da postignu najbolje vrijeme vožnje.

Uzbudljive vožnje bile su samo početak. Najuspješniji takmičari imali su priliku osvojiti vrijedne nagrade, što je dodatno povećalo motivaciju i konkurenciju među učesnicima. Svako ko je pokazao najbolje vozačke vještine bio je nagrađen, čime je Hifa Petrol osigurala da ovaj događaj bude nezaboravan za sve posjetioce.

Na 56 lokacija širom Bosne i Hercegovine, benzinske pumpe Hifa Petrola u ponudi imaju najnovije edicije osvježavajućih Red Bull napitaka, savršeno rashlađenih za vruće ljetne dane po promotivnim cijenama.

Ovo partnerstvo je obogaćeno i brojnim nagradnim igrama i darivanjima, koje donose radost i uzbuđenje kupcima. Sa HPLUS Premium Euro 6 gorivom, koje osigurava vrhunske performanse i besprijekoran rad motora, kupci Hifa Petrola mogu uživati u maksimalnoj snazi i izdržljivosti svojih vozila i značajno više pređenih kilometara. Kombinacija najkvalitetnijeg HPLUS EURO 6 PREMIUM goriva i najpoznatijeg energetskog pića čini vozačko iskustvo nezaboravni.

Red Bull Show Run u Sarajevu je samo jedan u nizu spektakularnih događaja koji su održani kroz ekskluzivna partnerstva ova dva značajna branda na tržištu Bosne i Hercegovine. Partnerstvo između Hifa Petrola i Red Bulla će nastaviti donositi vrhunska dešavanja i podršku automobilizmu, stvarajući nove standarde u organizaciji i realizaciji na vrhunskom nivou u našoj državi.

Hifa Petrol i Red Bull, kroz ovo izuzetno partnerstvo, pokazuju kako zajednička strast prema brzini, kvaliteti i inovacijama može rezultirati nezaboravnim iskustvima za sve učesnike i posjetioce. Očekujte još adrenalinskih dešavanja i uzbudljivih trenutaka u godinama koje dolaze, dok Hifa Petrol i Red Bull nastavljaju da pomjeraju granice mogućeg u svom poslovanju i asortimanu.

VEZANE VIJESTI

PROMO

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

PROMO

HPLUS EURO6: Kvalitet potvrđen austrijskim certifikatom!

HIFA PETROL

Hifa Petrol donirala 50.000 KM za pomoć Palestini!

PROMO

Hifa Petrol uplatila puni iznos za odlazak Merjeme Džafić na SP

PROMO

Kvota 4.30 u Meridianu na to da će Srbija stići do četvrtfinala

Tiketima do poklona: Prati Evropsko uz Meridianbet i zgrabi trofej

Gledajte utakmice Eura u Areni Vils na 3 velika LED ekrana!

Hifa Petrol ponosni partner Red Bull Showruna

Hotel Amphora u Splitu pruža vam savršeno utočište za odmor i uživanje!

NAJAVA ZA EURO 2024: Na Ilidži održan Hisense Cup 2024

Niti jedna ponuda za Euro se ne možete porediti sa Meridianovom!

Najveće kvote na planeti: Borussia Dortmund 5.00, Real Madrid 1.70

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori