ZMAJEVO GNEZDO 2020

Hajro Rizvić: Prezadovoljan sam sa kampom u Kranjskoj Gori, nastavljamo na Termama Čatež

HAJRO RIZVIĆ ORGANIZATOR KAMPA

Prije dvije sedmice završen je nogometni kamp u Kranjskoj Gori za igrače iz cijele Slovenije, gdje je raspon starosti bio od godišta 2006. do 2013. 

Glavni organizator kampa koji se zove "Zmajevo gnezdo 2020" je Hajrudin Rizvić koji je ujedno i direktor škole nogometa NK Olimpija.

Rizvić svake godine organizira kampove na dvije već poznate lokacije koje su se pokazale jako uspješne destinacije, a to su Kranjska Gora i Terme Čatež. 

"Mogu reći da je atmosfera na prvom terminu kampa koji je bio u Kranjskoj Gori bila mnogo dobra i jako sam zadovoljan. Kamp je protekao u najboljem redu. Na kampu su bili igrači iz cijele Slovenije. Imali smo puno interesa i iz drugih država u regiji, ali nažalost zbog poznatih razloga korona virusa smo se fokusirali na rad igrača iz Slovenije. Žao mi je što su ove godine izostali naši redovni kampisti iz susjednih država poput Hrvatske, Austrije, Bosne i Hercegovine, Srbije. Imali smo čak i kampiste iz Grčke, Luxsemburga, Dubaija, Šangaja." - govori Hajrudin Rizvić za BHFudbal.ba.

Na kampu su bila djeca iz cijele Slovenije.

"Na kampu je bilo pedesetak igrača iz cijele Slovenije na koje je brižno i sa jako dobrim trening procesom nadgledalo 6 trenera. U 5 dana kampa bilo je odrađeno 7 treninga, gdje se je baziralo na tehnici po Coerver programu, tako da smo vršili treninge i dva puta dnevno. 

Pored treninga učesnici kampa "Zmajevo gnezdo" imali su i izlete u prirodu.

"Pored treninga, vježbi, predavanja, učesnici kampa imali su i izlete u prirodu, čime su posebno bili oduševljeni jer Kranjska Gora daje puno lijepih turističkih odredišta koje se mogu preporučiti svima."

Program kampa posebno pripremljen za svaki termin i za svaku grupu.

"Program kampa je za svaki termin posebno pripremljen za svaku grupu, tako da svaki igrač dobije maksimalno povjerenje na terenu. Program rada je prilagođen individalnom pristupu i radu na treningu. Na učionicama igračima predstavljamo nogomet, igrač, taktika, kondicija, snaga, sudijska pravila, prehrana, doping, Covid 19... 

Na kampu se vodilo računa o poštivanju svih higijensko-epidemioloških mjera.

"Moram napomenuti da smo na kampu puno vodili računa o poštivanju svih mjera koje su povezane sa higijenom te epidemioloških standarda povodom Covid-19 virusa. Dva puta dnevno mjerenje temperature, pranje ruku, razkuživanje ruku, svakodnevna kontrola čistoće soba...itd. "

U toku pripreme za naredne kampove...

U toku su već prijave za naredne termine kampa koji će se održati u Termama Čatež od 16.08. do 21.08.2020. godine, te zadnji termin za ovaj ljetni kamp je od 23.08. do 28.08.2020. 

Prijavu na kamp možete izvršiti putem maila: [email protected].

Za sve koji su zainteresovani dodatne informacije o kampu možete dobiti na broj telefona +38640811503.

VEZANE VIJESTI

ZENICA

Iduće sedmice zimski kamp za U-15 reprezentativce BiH!

LJETNI KAMP

Selektor Šabić objavio spisak igrača za ljetni kamp U17 selekcije BiH

PRIJAVE U TOKU

Počele prijave za nogometni kamp 'Zmajevo gnezdo 2022'

SLOVENIJA

DOLAZE VELIKA IMENA: U Ljubljani se održava najveći turnir u regiji

INTERVJU

Bosanac Hajro Rizvić piše novu fudbalsku priču u Sloveniji!

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori