UEFA

VELIKA PRIZNANJE: Sjednica Izvršnog odbora UEFA-e u Hrvatskoj!

KOMŠIJE DOMAĆINI UEFA-i

Evropska fudbalska asocijacija (UEFA) danas je potvrdila kako će u septembru Hrvatska biti domaćin sjednice Izvršnog odbora, najvišeg izvršnog tijela krovne kuće evropskog fudbala.

Rukovodstvo Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) izrazilo je interes za ugošćavanjem sjednice Izvršnog odbora, a jučer je u sjedište Saveza stigla potvrda kako UEFA prihvata taj prijedlog te će 21. septembra na Hvaru biti održana sjednica tog ključnog tijela UEFA-e, navele su iz HNS-a.

”Radujemo se što ćemo ovu sjednicu održati u Hrvatskoj i imati prigodu dodatno istražiti vašu predivnu zemlju”, piše, između ostaloga, u dopisu generalnog sekretara UEFA-e Theodore Theodoridisa upućenog na adresu HNS-a.

Predsjednik HNS-a Marijan Kustić zahvalio se predsjedniku UEFA-e Slovencu Aleksanderu Čeferinu i rukovodstvu kontinentalne organizacije, kako je istakao, ”na velikom povjerenju”.

”Raduje nas takva odluka jer potvrđuje odličan status koji HNS uživa u UEFA-i, a uvjeren sam da ćemo se opet potvrditi kao izvrsni domaćini te sposobni organizatori takvih događaja”, izjavio je Kustić.

Izvršni odbor UEFA-e posljednji put sastao se u Hrvatskoj 2013. godine, kada je domaćin sjednice bio Dubrovnik.

VEZANE VIJESTI

SARAJEVO

Danas održana sjednica Izvršnog odbora Fudbalskog Saveza BiH

NYON

ZASJEDAO IZVRŠNI ODBOR UEFA-e: Ovo su nove odluke!

FS BIH

ODRŽANA SJEDNICA: Šta je usvojio Izvršni odbor FS BiH?

IZVRŠNI ODBOR

Održana sjednica IO FS BiH: UEFA eksperti dolaze u našu zemlju

PROMO

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori