SARAJEVO

Danas održana sjednica Izvršnog odbora Fudbalskog Saveza BiH

DONESENE VAŽNE ODLUKE

Danas je u Sarajevu pod predsjedavanjem predsjednika NS/FS BiH Vice Zeljkovića održana 31. sjednica Izvršnog odbora Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Na sjednici su usvojeni strateški dokumenti NS/FS BiH, „Mapa puta“ za provođenje izbornih procesa u 2024/25 godini i „Strategije nogometne/fudbalske društvene odgovornosti NS/FS BiH za period 2023 – 2026“. Tokom današnje sjednice su usvojene propozicije takmičenja za Kup Regija 2024, kao i izvještaji o radu organa i tijela NS/FS BiH. Usvojeni su izvještaji Disciplinske komisije, Komiteta za sudije i suđenje, Komiteta za stadione i bezbjednost, te Komiteta za takmičenje.

Usvojene su odluke o trajanju zimskog registracionog perioda 2024. godine za igrače profesionalce u periodu od 15.01.2024. do 09.02.2024. godine, a za igrače amatere u periodu od 01.02.2024. do 15.03. 2024. godine. Zimski registracioni period za igrače futsala će trajati od 28.12.2023. do 19.01.2024. godine.

Na današnjoj sjednici je donijeta odluka o imenovanju Adnana Džemidžića za generalnog sekretara NS/FS BiH na četiri godine, u periodu od 01.01.2024. do 31.12.2027. godine.

(nfsbih.ba)

VEZANE VIJESTI

U-17 I U-19

Selektori kadetske i juniorske reprezentacije BiH bit će smijenjeni!

PRIJETNJE IFRANU PELJTI

KAKVI SMO MI LJUDI? Peljto zbog prijetnji više neće suditi!

LIGA NACIJA

Dolaze milioni u Savez BiH, poznati iznosi za učešće u Ligi nacija A!

KAZNE

SAVEZ BEZ MILOSTI: Žestoko kažnjeni sarajevski klubovi!

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori