NOVI SELEKTOR

SAMO DOMAĆE: Starčević okuplja mlade 'Zmajeve' u Zenici

SAMO IGRAČI IZ BOSNE I HERCEGOVINE

U Trening centru NS/FS BiH u Zenici od 22. do 27. juna biće održan kamp za „U-21“ reprezentativce Bosne i Hercegovine koji nastupaju u bh. klubovima.

Zbog pandemije korona virusa novi stručni štab našeg „U-21“ nacionalnog tima predvođen Slobodanom Starčevićem tek će sada imati prvu reprezentativnu akciju.

„Nažalost, ovo nije takmičarsko okupljanje, ali svejedno će nam mnogo značiti i bitno je da krenemo sa radom. Biće ovo prilika da se i mi u stručnom štabu međusobno još bolje upoznamo, ali i da sa igračima iz Premijer lige napravimo pozitivnu atmosferu. Nismo odustali od borbe za plasman na Euro i već sada krećemo sa pripremama za obaveze koje nas očekuju kasnije u kvalifikacijama“, kaže Starčević i dodaje da su poduzete sve mjere u skladu sa zdravstveno-epidemiološkim procedurama za nesmetan rad igrača u zeničkom Trening kampu.

Selektor je još istakao da je sa saradnicima i igračima održavao kontakte u prethodnom periodu:

„Bili smo u kontaktu sa igračima i tokom pandemije. U skladu sa mogućnostima svi su bili aktivni, a već neko vrijeme su u trenažnom procesu u svojim klubovima. Vjerujem da će biti u dobroj formi kad na red dođu kvalifikacione utakmice.“

Na spisku selektora Slobodana Starčevića nalaze se 22 igrača:

Vladan Kovačević (Sarajevo), Martin Zlomislić (Široki Brijeg), Rijad Sadiku (Mladost), Halid Šabanović (Sarajevo), Đorđe Milojević (Borac), Selmir Pidro (Sarajevo), Amar Beganović (Sloboda), Besim Šerbečić (Sarajevo), Gabrijel Čoko (Zrinjski), Vedran Vrhovac (Čelik), Armin Hodžić (Sloboda), Đani Salčin (Sarajevo), Vladimir Bradonjić (Radnik), Petar Bojo (Željezničar), Zinedin Mustedanagić (Sarajevo), Saša Maksimović (Sloboda), Jovan Motika (Radnik), Vladan Danilović (Borac), Mateo Marić (Široki Brijeg), Kristijan Stanić (Zrinjski), Stipe Jurić (Široki Brijeg), Jovo Lukić (Krupa).

VEZANE VIJESTI

PROMJENE

KRAJ AGONIJE: Starčević više nije selektor mlade reprezentacije BiH!

MAKEDONIJA

Novi poraz mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine!

MAKEDONIJA

Starčević: Igrači na pripremama pokazuje ozbiljnost i kvalitet!

ITALIJA

NA ZAPADU NIŠTA NOVO: Poraz mlade selekcije BiH od Italije!

KVALIFIKACIJE ZA EP

MLADI 'ZMAJEVI' NA GRBAVICI: Mogu li svladati Luksemburg?

PROMO

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori