TUZLA

Sloboda otputovala u Medulin na posljednji dio priprema!

PRIPREME U HRVATSKOJ

Nakon više od tri sedmice treniranja u Tuzli, crveno-crni su danas otputovali u Medulin, gdje će obaviti glavni dio priprema pred nastavak proljetnog dijela sezone. 

Adnan Jahić šef stručnog štaba na pripremama može računati na sve fudbalere. Od početka priprema prvotimci su trenirali na pomoćnom stadionu Tušanj, a odigrali su i prijateljski susret protiv Bratstva iz Gračanice. Slavili su sa 3:1, pogotke za naš tim postigli su Vranješ, Devedžić i Komazec.

U Medulinu će Sloboda odigrati još tri prijateljske utakmice u okviru Medulin Cupa. Već sutra očekuje ih duel protiv Krupe, članom Prve lige Republike Srpske. Drugi susret na rasporedu je 3. februara, protivnik je NK Jarun član hrvatske SuperSport Prve nogometne lige, dok je treći kontrolni meč zakazan za 6. februar kada igraju protiv NK Kustošija, također članom hrvatske SuperSport Prve nogometne lige.

Od 8. do 9. januara biće odigrana još jedna pripremna utakmica, protivnik će biti poznat naknadno, zavisno od prethodnih rezultata u okviru Medulin Cupa.

Nakon toga ekipa se vraća u Tuzlu gdje ih očekuje posljednji dio priprema pred utakmicu 1/8 finala Kupa BiH, kada dočekuju Slogu Meridian, a istom protivniku gostuju na otvaranju proljetnog dijela prvenstva.

VEZANE VIJESTI

TUŠANJ

Brutalan odgovor iz Tuzle na poziv Ismira Mirvića!

22. KOLO WWIN LIGE

NASTAVLJA SE AGONIJA VELEŽA: Tuzla uzela bod u Vrapčićima!

KONJIC

Tuzla i Igman gurnuli Želju na predznanje mjesto!

AFRIKA

Emilio Nsue izbačen iz reprezentacije zbog krađe!?

KUP NACIJA

Bivši igrač Tuzla Cityja proglašen najboljim strijelcem Afričkog kupa nacija

PROMO

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

Bingo već 11 godina najbolji prijatelj SOS Dječijih sela u BiH

I ove godine u Hotelu Hills najbolja proslava 8. marta

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori