SPONZORIRANI ČLANAK

S Raiffeisen VISA karticama do Visa FIFA World Cup 2022™

NA KORAK STE DO KATARA

Volite fudbal i rado biste uživo gledali polufinalne utakmice FIFA World Cup Qatar 2022™ te doživjeli nezaboravno iskustvo? Za plaćanja koja obavljate, nerijetko umjesto keša koristite karticu? Jedinstvena prilika za ostvarenje Vaših želja je nagradna igra Raiffeisen banke, koju je omogućila Visa, za sve postojeće i nove korisnike Raiffeisen Visa debitnih i kreditnih kartica.

Nagradna igra je počela 01.08. i traje do 30. septembra 2022. godine. Stoga, ne oklijevajte jer je za učešće u nagradnoj igri i odlazak na ovogodišnje svjetsko prvenstvo u fudbalu potrebno da napravite najmanje 20 plaćanja Raiffeisen Visa karticama putem POS terminala Raiffeisen banke, aplikacije m-plati, digitalnih servisa Raiffeisen banke ili prilikom online kupovine. I to je sve, za učešće nije potrebna nikakva dodatna prijava.

Raiffeisen banka u saradnji sa kompanijom Visa će nagraditi poklon paketom dva najsretnija klijenta, korisnika Raiffeisen Visa debitnih i kreditnih kartica, a svaki od njih uključuje nagradno putovanje za dvije osobe u Katar na polufinalne utakmice svjetskog prvenstva u fudbalu. Nagradni fond obuhvata i 15 vrijednih i zanimljivih utješnih nagrada, opremu u sportskom duhu. Imena sretnih dobitnika će biti objavljena 17.10.2022. godine putem web stranice i društvenih mreža Banke. Za Visa debitne i kreditne kartice je moguće aplicirati i online putem web stranice Banke, a detaljnije informacije dostupne su: OVDJE

VEZANE VIJESTI

PROMO

Velika nagradna igra Bingo City Centra Sarajevo: Dođi i osvoji

PROMO

Šta će reći Svjetska rukometna federacija? Enis i Milan zaigrali za Goražde

PROMO

Kladionica Meridian ima najveće kvote na bh. predstavnike u Evropi

PROMO

Završena velika nagradna igra za korisnike Visa kartica NLB Banke Sarajevo

PROMO

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

PROMO

UNITRADE vam donosi novu akcijsku top ponudu guma!

Meridian i FK Sarajevo obojili oktobar u roze

Hifa Petrol donirala 260.000 KM za djecu sa posebnim potrebama!

NLB Grupa donira milion eura za ublažavanje posljedica razornih poplava u BiH

Hifa Petrol donirala dodatnih 32.000 KM za poplavljena područja

Hifa Petrol u Modriči otvorila svoju 59. benzinsku pumpu

MERIDIAN: Donacija poplavljenim područjima u FBiH

NEDJELJA U MERIDIANU: Uplati karticom i uzmi 5o posto bonusa

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori