DIREKTOR BAYERNA

Pogledajte kakvu zvijer vozi Hasan Salihamidžić!

BIVŠI ZMAJ

Nakon što je Sadi Mané (30) u utorak u 11:28 sati na minhenskom aerodromu izašao iz privatnog aviona i nakon što je odradio prvi medicinski pregled u "Barmherzige Brüder" bolnici, nova zvijezda Bayerna (Ugovor do 2025) se uputila prema luksuznom hotelu "Mandarin Oriental".

Zvanične fotografije, ručak sa Oliverom Kahnom i delegacijom Bayerna, susret sa Hasanom Salihamidžićem bile su neke od stvari na programu senegalca u pet zvjezdica hotelu!

Nakon što se Salihamidžić sastao sa svjetskom zvijezdom Manéom, u 16:30 je za BILD izjavio sljedeće:

"Sadio dolazi na vrhuncu svoje karijere, u top godinama, top je spreman i gladan je titula - došao je u pravi tim!"

Hasan je cijelo vrijeme bio raspoložen i sretan za vrijeme intervjua. Radost zbog ovako velikog transfera na njegovom licu se mogla primijetiti.

Sedmicama je Salihamidžić radio na ovom transferu iz Liverpoola u Bayern (32 miliona eura plus 9 miliona eventualnih bonusa). Već početkom Maja popularni Brazzo se na Mallorci sastao sa savjetnikom Manéa Björnom Bezemerom (Agencija "ROOF" sa sjedištem u Minhenu).

"Svi smo jako sretni i ponosni, da jedna ovakva svjetska zvijezda dolazi u Bayern! Posebno zbog toga što je takav igrač od prve minute bio zagrijan i u plamenu za Bayern! To nam svima mnogo znači, meni, trenerskom timu i cijelom klubu. Fantastično je što smo uspjeli osvojiti jednog takvog fudbalera za naš tim."

Nakon sastanka s "Brazzom" i kratkog predaha u hotelu "Mandarin Oriental", Mané je otputovao u klupske prostorije gdje ga očekuje drugi dio medicinskih pregleda: Ortopedija kod timskog doktora!

U 18:25 sati Salihamidžić ponovo u centru pažnje ispred novinara. Ispred garaže je napravio nekoliko slika sa fanovima. Jedan navijač je doviknuo sportskom direktoru Bayerna u njegovom crnom Audiju RS6: "Bravo, Brazzo! Hvala za Manéa. Ponosni smo na vas." Mjesec dana nakon što mu je između 250 i 1000 navijača zviždalo na šampionskom slavlju, čini se da se raspoloženje znatno popravilo.

VEZANE VIJESTI

NJEMAČKA

Salihamidžićev sin ismijao Bayern i skupo plaćeno pojačanje

NJEMAČKA

Sin Hasana Salihamidžića napustio Bayern?

RASKOŠ

Kane napravio ceh od milion eura u minhenskom hotelu

DFB POKAL

DRAMA U NJEMAČKOJ: Trećeligaš izbacio Bayern iz Kupa!

ZVANIČNO SAOPŠTENJE

Oglasili se iz Bayerna: Na strani smo jevreja i Izraela!

PROMO

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori