BARCA SLAVILA

VIDEO: Stravična scena na Camp Nou stadionu!

HITNA NA TERENU

Barcelona je u okviru 36. kola španske Primera lige savladala Celtu rezultatom 3:1 a utakmicu je obilježila povreda Ronalda Araúja...

Katalonci su ostvarili četvrti trijumf u posljednjih pet utakmica i sa 72 boda drugi su na tabeli sa devet bodova manje i mečom više od šampiona Real Madrida.

Barcelona je došla do vodstva poslije 30 minuta igre golom Memphisa Depaya, da bi Aubameyang u 41. minuti bio sazlužan da se na pauzu ode sa dva gola prednosti. Iskusni napadač je u 48. minuti po drugi put savladao goste iz Galicije. Internacionalcu iz Gabona je to bio 11. gol u 14. utakmici prvenstva od kako je u januaru iz Arsenala došao na Camp Nou.

Iago Aspas je četiri minute kasnije smanjio prednost katalonaca na 3:1 a Celta je u 58. minuti ostala sa igračem manje zbog isključenja Jeisona Murilla.

U 63. minuti Ronald Araújo se u vazduhu sudario glavom sa saigračem Gavijem i Camp Nou je u tom trenutku zaćutao. Defanzivac Barcelone je hitno prebačen u bolnicu a prekid je trajao skoro deset minuta. Katalonci su saopštili da je Urugvajac zadobio potres mozga i biće potvrgnut detaljnim pregledima.

VEZANE VIJESTI

BRAZIL

Daniel Alves osuđen na 4,5 godine zatvora

ŠPANIJA

Barcelona želi švedsko čudo od djeteta. Pogledajte njegove poteze

SUPER LIGA

Samo su Real Madrid i Barcelona za Super ligu, ostali velikani rekli NE!

VELIKI TALENAT

Jučer trenirao sa prvim timom Barce, a ima pravo nastupa za BiH!

LIGA PRVAKA

BRAVO ZA PELJTU: Vrhunski sudio meč Barceloni!

PROMO

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori