21. KOLO

Sloboda poražena na Mokrom Docu od Posušja sa 1:0

PREMIJER LIGA BIH

Sloboda je danas na stadionu Mokri Dolac poražena od Posušja sa rezultatom 1:0.

Na samom početku utakmice već je ostvaren prvi pogodak i to za tim HŠK "Posušje". Gol je postignut u 7. minuti, a strijelac je bio Leko Nikola. U 19. minutu izveden je igrač HŠK "Posušje" Pavković Dario, te je uveden Ramović Sinan. Ramović je također u 45. minutu dobio žuti karton čime je završeno prvo poluvrijeme.

Drugo poluvrijeme je započelo izmjenom u FK "Sloboda". U 58. minutu izvedeni su Kurtalić Alen i Hadžić Nedim, a uvedeni su Ramić Mirsad i Husejinovic Said. Minut nakon izmjene žuti karton je dodijeljen Osmić Jasminu. Trener HŠK "Posušje", Stipe Balajić, u 68. minutu je napravio još jednu izmjenu te je iz igre izveo Ilinković Silvia, a uveo Ljubić Juraja.

Nedugo poslije toga opet su uslijedile izmjene gdje je za Slobodu zaigrao Beganović Harun, a Osmić Jasmin izveden iz igre u 83. minutu. Četiri minute poslije toga i za ekipu Posušja je uslijedila još jedna izmjena gdje je priliku da zaigra na terenu dobio Serdarušić Josip, a izveden je Ramović Sinan.

Do kraja utakmice, nije bilo nikakvih promjena i utakmica je završena rezultatom 1:0. Nakon ove utakmice FK "Sloboda" na tabeli se nalazi na 7. mjestu, dok je tim HŠK "Posušje" na 9. mjestu.

VEZANE VIJESTI

WWIN LIGA

Željezničar poražen od Posušja na Mokrom docu

OLOVO

Sloboda slavila u derbiju protiv Stupčanice

MOKRI DOLAC

Još jedan klub iz BiH pravi hibridni teren

LIVE PRENOS

Derbi kola 1. lige FBiH sa Tušnja u direktnom prenosu na MY TV

23. KOLO

POSUŠJE SVE BLIŽE EVROPI: Na Mokom dolcu pao Široki Brijeg!

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori