VIDEO SASTANAK

Duško Bajević nakon sastanka: Odlučni smo da napravimo rezultat

ODRŽAN SASTANAK STRUČNOG ŠTABA „A“ SELEKCIJE

Selektor „A“ reprezentacije Dušan Bajević održao je danas video-sastanak sa svojim saradnicima. Na sastanku je bilo riječi o radu stručnog štaba u specifičnim uslovima izazvanim pandemijom COVID -a 19.

Razgovaralo se, između ostalog, i o širem spisku potencijalnih kandidata za „A“ selekciju, kao i o nastupima tih igrača u klubovima i ligama koje su nastavile takmičenje.

Razmijenjene su informacije o aktuelnoj situaciji u svim ligama u kojima igraju naši reprezentativci, standardni i potencijalni, sa posebnim osvrtom na njihovu fizičku pripremu.

„Radimo sve što je u našoj moći kako bismo se spremili za te dvije utakmice baraža, kaže selektor Bajević, i nastavlja: „Ne dozvoljavamo da nas ova situacija sa korona virusom uspava, već moji saradnici i ja analiziramo šta je najbolje za reprezentaciju i šta trebamo konkretno poduzeti da budemo još čvršći i jači“.

Selektor ističe da su svi usmjereni samo ka jednom cilju a to je plasman na EURO:

„Znamo šta nam je cilj i ozbiljno smo posvećeni tome da ga i ostvarimo. Radimo naš posao, za sada na ovaj način, ali evo polako se otvaraju granice što znači da se otvara mogućnost i za putovanja.Tada ćemo moći provjeriti sve igrače koji pretenduju da budu u krugu kandidata za reprezentaciju. Želimo da napravimo još bolju, čvršću i jaču reprezentaciju i odlučni smo da napravimo rezultat koji će nas odvesti na Evropsko prvenstvo“.

Bajević je na kraju dodao da njegovi saradnici imaju zadatak i da prate sve što je vezano za protivničke igrače u baražu, kao i u Ligi nacija.

VEZANE VIJESTI

ZMAJEVI

NOVI SELEKTOR BIH? N/FS BiH kontaktirao Sergeja Jakirovića!

SASTANAK PREMIJERLIGAŠA

NAJAVLJENI RADIKALNI KORACI: Velež razmišlja o istupanju iz lige!

ODBIJENICA

ŽELJEZNIČAR ODBIO SARAJEVO: Neće prisustvovati sastanku premijerligaša

BARAŽ

Evo šta je Duško Bajević rekao nakon poraza od Sjeverne Irske

SELEKTOR BiH

PORUKA SELEKTORA BAJEVIĆA: Preuzimam krivicu na sebe!

PROMO

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori