LIJEPA GESTA

N/FS BiH donirao školski pribor SOS dječijim selima u BiH

NOGOMETNI/FUDBALSKI SAVEZ BIH

Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine uručio je danas donaciju školskog pribora za školarce iz SOS porodica i socijalno ugroženih porodica kojima kroz Program jačanja porodica SOS Dječija sela BiH pružaju direktnu pomoć.

om prilikom generalni sekretar NFSBiH Adnan Džemidžić sastao se sa Nacionalnom direktoricom SOS Dječijih sela BiH Mirelom Gruenther-Đečević.

„Od srca hvala Nogometnom/Fudbalskom savezu BiH na značajnoj donaciji SOS Dječijim selima BiH. Mnogo nam znači kada prijatelji i donatori prepoznaju probleme zajednice i kada shvataju važnost obrazovanja u odrastanju djece. Nastava je počela, novi izazovi su pred nama, ali sigurno da će se školarci lakše snaći kada imaju podršku svih nas.“ izjavila je Mirela Gruenther-Đečević.

„U ime Nogometnog/ Fudbalskog saveza BiH i svih reprezentativaca, u ime svih nas koji volimo djecu iz SOS Dječjih sela BiH, želimo sretan početak škole i neka ovim olovkama budu ispisane najljepše stranice njihovih života.“ rekao je prilikom posjete Adnan Džemidžić.

Ukoliko želite biti dio kampanje „Nastavi nastavu“ i podržati školovanje djece, možete donirati online ili putem donatorskog žiro-računa kod Raiffeisen banke:

1610000000000011, uz obavezan unos poziva na broj 502021000-030000626-9.

Djeca i dalje trebaju našu pomoć, zato ne dozvolite da se njihovo školovanje zaustavi i pridružite se kampanji #nastavinastavu.

VEZANE VIJESTI

PROMO

Bingo već 11 godina najbolji prijatelj SOS Dječijih sela u BiH

ZMAJEVI

NOVI SELEKTOR BIH? N/FS BiH kontaktirao Sergeja Jakirovića!

PROMO

Decenija najboljeg prijateljstva Binga i SOS Dječijih sela u BiH

PREMIJER LIGA BIH

LIJEPA VIJEST: Premijer liga BiH uskoro uz prisustvo navijača?

PROMO

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori