NLB BANKA

Započnite novu školsku godinu uz pogodnosti kartičnog plaćanja

POSEBNE POGODNOSTI

Sa povratkom u školu i novom školskom godinom na pragu, vrijeme je da se fokusiramo na nove prilike za sticanje znanja i dobrih navika. U susret ovom važnom periodu, NLB Banka Sarajevo, u suradnji sa kompanijom Mastercard, pripremila je posebnu promotivnu kampanju.

Promotivna kampanja donosi do 20 posto popusta prilikom jednokratnog ili obročnog plaćanja NLB Mastercard kreditnim karticama kod odabranih trgovaca, uključujući i pojedine online trgovine. Promocija traje od 15. augusta do 30. septembra ili do isteka sredstava za promociju.

Pronađite modernu i ugodnu odjeću i obuću, kao i ostalu sportsku opremu u prodavnicama IntersportMBike shop i Bracom, gdje vas očekuju popusti od 15 posto do 20 posto. Nove sveske, knjige i ruksake pronađite u knjižarama SvjetlostExclusive kao i prodavnici Elkom Vitez gdje vas očekuje od 10 posto do 20 posto popusta.

Kako bi školarci spremno dočekali školsku godinu, omogućeno je i od 15 posto do 20 posto popusta na računare, laptope ostalu tehniku kod partnera ImtecDomod i AT Store. Za sve ostale potrepštine omogućen je popust do 20 posto u Zekabaucentrima.

Napominju da, NLB Banka Sarajevo u suradnji sa kompanijom Mastercard od početka godine nudi i popuste za plaćanje mjesečnih članarina u teretanama Avalon Sports & Health Club u Sarajevu u Forma Gym u Tuzli gdje je također moguće iskoristiti do 20 posto popusta.

Pored toga, za sve klijente koji naprave minimalno jednu transakciju kod bilo kojeg trgovca (neovisno o trgovcu koji je uključen u promotivnu kampanju) online ili na POS terminalu u toku promotivnog perioda za svoje mališane dobijaju kutiju za hranu, raspored časova i prijedlog zdravih užina koje mogu nositi sa sobom u školu. Ova pogodnost vrijedi za prvih 100 klijenata koji se jave Banci sa dokazom o izvršenoj transakciji.

Pođite sa vašim školarcima u kupovinu ili brzo i jednostavno obavite online kupovinu uz NLB Mastercard Charge i Revolving kartice. Više detalja o asortimanu, prodajnim mjestima i pogodnostima pronađite na web stranici www.nlb-fbih.ba/zivotjeskola.

U duhu ove promotivne kampanje, povratka u školu i promovisanja zdravog života, najavljuju da će NLB Banka Sarajevo biti glavni sponzor NLB Sarajevo polumaratona, trke koja će se dogoditi 22. septembra i na kojoj vas i vaše mališane očekuje pregršt zabavnog sadržaja, kao i pogodnosti za NLB klijente. Prijaviti se za maraton moguće je putem linka.

VEZANE VIJESTI

PROMO

NLB Banka Sarajevo obezbijedila pogodnosti za NLB Osnovni paket za mlade

PROMO

Ponuda koju ne smijete propustiti: U slučaju promašenog singla na meč Holandija-BiH, ulog vam se vraća!

NLB Banka Sarajevo obezbijedila pogodnosti za NLB Osnovni paket za mlade

NLB banka generalni sponzor Javnog dočeka Nove 2025. godine

Za vijek postojanja: Meridian podržao FK Drina Višegrad

AdmiralBet: Uzmi 10 KM Freebeta bez ograničenja i 100 besplatnih spinova za automatski keš!

MERIDIANBET: Isplati Depozitronom i zgrabi Samsung A55

U Zenici otvorena 57. Hifa Petrol poslovnica!

Započnite novu školsku godinu uz pogodnosti kartičnog plaćanja

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori