PROMO

Gledajte utakmice Eura u Areni Vils na 3 velika LED ekrana!

LJETO NA VILSU

U okviru manifestacije „Ljeto na Vilsu”, svi posjetitelji moći će svakodnevno uživati u gledanju utakmica Evropskog prvenstva u nogometu na tri velika LED ekrana.

Arena Vils će biti centralno mjesto za gledanje zanimljivih utakmica prvenstva u Njemačkoj, dobre zabave, ali još boljeg pića i hrane. Osim prikazivanja najvažnije, sporedne stvari na svijetu, u Areni Vils svakodnevno će se realizirati i Podcast sa Jasminom Ligatom, sportskim novinarom, koji će se uživo emitirati na Facebook kanalu Ljeta na Vilsu.

Podcast emisija sa Ligom, pored nezaobilaznog Evropskog prvenstva u nogometu, čiji je poslijepodnevni termin prikazivanja usklađen upravo sa najzanimljivijim utakmicama EURA 2024 obrađivati će i razne druge društvene teme, te na manifestaciju Ljeto na Vilsu dovoditi zanimljive goste.

U Areni Vils moći ćete slušati i gledati zanimljive komentare predstojećih utakmica i događaja iz bogatih biografija poznatih komentatora, sportista ali i popularnih ličnosti iz različitih društvenih sfera. Tako jedni od planiranih gostiju u mini TV studiju u prostoru Arene Vils su : Sabahudin Baho Topalbećirević, Nikola Nikić, Aleksandar Kosorić, Amar Ferhatović, Mehmed Čala Janjoš, Admir Adžem, Frenkie, Elvir Bolić, Blaž Slišković, Predrag Šimić, te ostali specijalni gosti iznenađenja.

Prvi gost Podcasta je jedan od najpoznatijih sportskih komentatora u Bosni i Hercegovini - Sabahudin Baho Topalbećirević, a Podcast možete gledati večeras, u Areni Vils od 20:15, na tri led ekrana, ali i putem live prenosa na Facebook kanalu stranice Ljeto na Vilsu.

Podsjećanja radi, manifestacija „Ljeto na Vilsu“ održava se od 01. maja / svibnja do 30. septembra / rujna 2024. godine na Vilsonovom šetalištu i tokom svog trajanja nudi raznovrsne i bogate sadržaje za sve generacije.

Stoga, dođite svi večeras u Arenu Vils od 20:15, gdje sve posjetitelje čekaju brojni zanimljivi sadržaji i odlična atmosfera.

VEZANE VIJESTI

EURO 2024

Portugal slavio protiv Češke sa rezultatom 2:1

EURO 2024

Francuska savladala Austriju minimalnim rezultatom 1:0

MINHEN

Njemačka velikom pobjedom nad Škotskom otvorila EURO 2024

PROMO

Tiketima do poklona: Prati Evropsko uz Meridianbet i zgrabi trofej

PROMO

Kvota 4.30 u Meridianu na to da će Srbija stići do četvrtfinala

Tiketima do poklona: Prati Evropsko uz Meridianbet i zgrabi trofej

Gledajte utakmice Eura u Areni Vils na 3 velika LED ekrana!

Hifa Petrol ponosni partner Red Bull Showruna

Hotel Amphora u Splitu pruža vam savršeno utočište za odmor i uživanje!

NAJAVA ZA EURO 2024: Na Ilidži održan Hisense Cup 2024

Niti jedna ponuda za Euro se ne možete porediti sa Meridianovom!

Najveće kvote na planeti: Borussia Dortmund 5.00, Real Madrid 1.70

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori