PROMO

Singluj bilo koji meč Prve lige FBiH bez ikakvog limita

SAMO DANAS - SPECIJALAN BONUS

I ove subote nas očekuje sedam veoma zanimljivih mečeva u Prvoj ligi FBiH u fudbalu, a kladionica Meridian kao i uvijek ima najraznovrsniju ponudu i najveće kvote na planeti.

Meridian je ekskluzivni sponzor prenosa takmičenja Prve lige FBiH u proljećnom dijelu sezone, zato za svoje vjerne igrače ima posebnu ponudu – mogu singlati (odigrati jednu utakmicu na tiketu) bilo koji tip iz Prve lige FBiH, bez limita!

Samo danas! BH Fudbal i Meridian vjernim čitaocima poklanjaju SPECIJALAN BONUS. Registruj se preko koda BHFUDBAL i uzmi bonus dobrodošlice u vrijednosti 100 KM - 25 KM za sportsko klađenje i 210 besplatnih spinova. Ne propusti!

Registruj se OVDJE.

Prethodno kolo Prve lige FBiH u fudbalu je donijelo dosta uzbuđenja i dodatno je zakomplikovalo šampionsku trku. Sloboda nije uspjela da nadigra Gornji Rahić, tako da je Stupčanica pobjedom protiv Zvijezde došla na samo od tri boda zaostatka od prvoplasiranih Tuzlaka. Sada u “grad soli” stiže motivisani Čelik koji će pokušati dodatno da pomrsi planove velikom rivalu. Stupčanica ima neugodno gostovanje kod Rudara u Kaknju, ali eventualni trijumf bi mogao da im donese puno toga dobrog.

Dramatično je i dalje i u donjem dijelu tabele. Mladost DK je odavno otpisana i preseliće u niži rang, ali do samog kraja će biti grčevita borba šest klubova da izbjegnu 15. poziciju koju trenutno drži Jedinstvo sa 26 bodova. Rudar Kakanj je na identičnom bodovnom saldu, TOŠK Tešanj je 13. sa 27 bodova, Zvijezda ima 28, Radnik Hadžići 29, a Gradina 30. Sve to garantuje mnogo uzbuđenja na svim terenima širom Federacije Bosne i Hercegovine.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

U okviru 26. kola danas će se igrati sedam utakmica, a to su:

• Simm Bau – Tomislav

• Budućnost Banovići – Goražde

• Gradina – Mladost DK

• Jedinstvo – Gornji Rahić

• Rudar Kakanj – Stupčanica

• Sloboda – Čelik

• Zvijezda – Radnik Hadžići

Pored ovih sedam mečeva, sutra će još igrati TOŠK-Bratstvo i oni će zatvoriti program u ovom kolu.

Meridian za svaku utakmicu ima izuzetnu ponudu koju možete pronaći na online sajtu, a definitivno će najpopularnije ove subote biti klađenje na lidere na tabeli.

U Meridianu se pobjeda Stupčanice u Kaknju “plaća” sa odličnom kvotom 1.70. Klub iz Olova ima četiri pobjede u nizu i sigurno će učiniti sve što može da nastavi u tom ritmu. Ako ipak vjerujete da će domaćini stići do bod(ov)a spasa, kvota na dvoznak 1X je 1.90.

Sloboda je apsolutni favorit protiv Čelika i kvota na trijumf domaćina je 1.30, a ukoliko mislite da će to biti rutinska pobjeda Tuzlaka, onda možete ukombinovati tu igru sa golovima i dodatno uvećati kvotu. Npr. igra 1&2+ (pobjeda Slobode i najmanje dva gola na meču) se nudi po kvoti 1.60.

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Tokom maja svim svojim igračima poklanja 10% od iznosa depozita na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon. Fantastična prilika koja se ne propušta, ali ima nešto još bolje!

Ukoliko svoj račun dopuniš danas, od 18 do 22 časa, Meridian ti poklanja 20% bonusa na sve tvoje uplate putem Klikera, xBona ili kartica.

VEZANE VIJESTI

PROMO

Lucky’s 6 časti u Meridianu: Zabavi se i zgrabi dio od 3.000 KM

PROMO

Tiketima do poklona: Prati Evropsko uz Meridianbet i zgrabi trofej

PROMO

Niti jedna ponuda za Euro se ne možete porediti sa Meridianovom!

PROMO

Najveće kvote na planeti: Borussia Dortmund 5.00, Real Madrid 1.70

PROMO

Odigraj neograničen broj tipova sa finala Lige Evrope i složi sam dobitnu kvotu

PROMO

Lucky’s 6 časti u Meridianu: Zabavi se i zgrabi dio od 3.000 KM

Kvota 4.30 u Meridianu na to da će Srbija stići do četvrtfinala

Tiketima do poklona: Prati Evropsko uz Meridianbet i zgrabi trofej

Gledajte utakmice Eura u Areni Vils na 3 velika LED ekrana!

Hifa Petrol ponosni partner Red Bull Showruna

Hotel Amphora u Splitu pruža vam savršeno utočište za odmor i uživanje!

NAJAVA ZA EURO 2024: Na Ilidži održan Hisense Cup 2024

Niti jedna ponuda za Euro se ne možete porediti sa Meridianovom!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori