PROMO

Niti jedna ponuda za Euro se ne možete porediti sa Meridianovom!

NAJVEĆI BROJ SPECIJALA NA JEDNOM MJESTU

Iz dana u dan smo sve bliže početku Evropskog prvenstva u fudbalu, a kladionica Meridian je i ovoga puta spremila najveće kvote i najraznovrsniju ponudu sa mnogo različitih specijala koje možete pronaći isključivo i samo u Meridianu.

Ako još nisi dio Meridian ekipe vrijeme je da to promijeniš! Izdvoji samo nekoliko minuta da se registruješ i stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE. Meridian svim novim igračima poklanja 100 besplatnih spinova, ali tu zabava ne staje. Na raspolaganju ćeš imati i 15 KM za klađenje. Registruj se - i to je sve!

Evropsko prvenstvo u fudbalu startovaće u petak 14. juna kada će na teren “Alijanc Arene” u Minhenu istrčati Njemačka i Škotska. Do tog trenutka u Meridianu se možete kladiti na veliki broj različitih specijala, a jedna od mnogobrojnih kategorija se zove “Total Special”.

U ovoj kategoriji za klađenje su ponuđene granice na ukupan broj raznih stvari sa predstojećeg Evropskog prvenstva.

Jedna od osnovnih igara je ukupan broj golova na čitavom turniru, a granica je 135.5. Kvota na manje je 2.10, a na više 1.65. U Njemačkoj će se između 14. juna i 14. jula odigrati 51 utakmica, što znači da je potrebno da vidimo 2.7 golova u prosjeku kako bi tip VIŠE bio dobitan.

Na prethodnom Euru je odigran identičan broj mečeva (51), a postignuta su 142 gola. Mnogo manje efikasan je bio turnir u Francuskoj 2016. godine kada smo vidjeli svega 108 pogodaka (2.12 po meču).

Pored broja golova na čitavom turniru, u opticaju je ukupan broj golova u svim prvim poluvremenima Evropskog prvenstva. Granica je 53.5, a kvota je 1.85 na obje opcije (manje/više).

U svakom kolu grupne faze Eura će na programu biti 12 utakmica, pa je naravno u Meridianu moguće tipovati i na broj golova samo u prvom, drugom ili trećem kolu. Za svako kolo je granica 31.5, a kvote su i ovdje 1.85 na manje i više.

kladionici Meridian možete da prognozirate i broj golova koji će biti postignuti glavom. I tu su kvote 1.85 na manje i više, a granica koja se nudi je 23.5.

Kada se radi o ukupnom broju “nečega”, izdvojićemo za početak još neke opcije pored golova:

• Ukupan broj kornera na Euru (471.5) – MANJE (1.85) VIŠE (1.85)

• Ukupan broj faulova na Euru (1224.5) – MANJE (1.85) VIŠE (1.85)

• Ukupan broj neriješenih rezultata na Euru (15.5) – MANJE (1.85) VIŠE (1.85)

• Ukupan broj produžetaka na Euru (4.5) – MANJE (1.65) VIŠE (2.10)

Kada se radi o sekciji “Total Special” u Meridianu, više nego primamljivo je i klađenje na to koliko će utakmica na turniru završiti sa određenim rasponom golova.

Ako očekujete da više od polovine mečeva na Evropskom prvenstvu završi sa najmanje tri pogotka (3+), igra više od 25.5 mečeva sa 3+ se nudi po kvoti 1.95. Koeficijent na to da ćemo vidjeti manje od 26 utakmica sa tri gola je 1.75.

Kada se radi o broju utakmica sa 4+ gola, granica je 14.5 mečeva. Na prethodnom Evropskom prvenstvu smo vidjeli tačno 14 mečeva na kojima su postignuta četiri ili više gola, dok je 2016. godine samo pet duela završeno sa 4+ gola. Ako mislite da ni u Njemačkoj nećemo vidjeti 15+ mečeva sa 4+ gola, kvota na igru “manje” je 1.85. Ukoliko više vjerujete u raspoloženost strijelaca, igra “više” se nudi po istoj kvoti.

Za igru 5+ golova je granica 6.5 mečeva, a kvote su 1.85 na manje i više. Za 6+ golova je granica 3.5 meča, a za 7+ samo 1.5. Ipak, tu je kvota na manje 1.30, a na više 3.10 ako vjerujete da će bar dvije utakmice na Evropskom prvenstvu završiti sa sedam ili više pogodaka.

Ukoliko spadate u red onih koji ne očekuju mnogo golova na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj, Meridian ima još bolju ponudu. Možete da prognozirate i broj mečeva koji će završiti sa 0-1 gola, a kvote su 1.85 na manje i više od 14.5 takvih mečeva.

Za kraj, pomenućemo i jedan super specijal koji takođe možete pronaći isključivo i samo u Meridianu. 

U istoj ovoj “Total Special” sekciji kojoj smo posvetili ovaj članak postoji i opcija klađenje na ukupan broj mečeva koji će završiti rezultatom 0:0 na Evropskom prvenstvu. Granica je 4.5, a ako očekujete da vidimo pet ili više utakmica sa rezultatom 0:0, kvota na više je 2.05! Na igru manje koeficijent je 1.70.2016. godine smo imali šest mečeva na kojima je bilo 0:0 nakon 90 minuta, dok je na prethodnom Euru taj broj bio tri.

Osim najjačim kvotama na planeti i najvećim onlajn kazinom na Balkanu, kladionica Meridian se može pohvaliti i konstantnim promocijama na uplatu, kojima časti svoje igače.

Ovaj put, odlučila je da u junu na sve uplate karticama Maestro, Mastercard ili Visa, te vaučerima Kliker ili xBon igračima pokloni 10% od iznosa depozita. Fantastična prilika koja se ne propušta!

Bilo da svoj račun dopunjavate Klikerom, xBonom ili više praktikujete kartice, Meridian vam poklanja 10% bonusa na svaku uplatu.

VEZANE VIJESTI

PROMO

Tiketima do poklona: Prati Evropsko uz Meridianbet i zgrabi trofej

PROMO

Najveće kvote na planeti: Borussia Dortmund 5.00, Real Madrid 1.70

PROMO

Odigraj neograničen broj tipova sa finala Lige Evrope i složi sam dobitnu kvotu

PROMO

Singluj bilo koji meč Prve lige FBiH bez ikakvog limita

PROMO

Kvota 4.30 u Meridianu na to da će Srbija stići do četvrtfinala

Tiketima do poklona: Prati Evropsko uz Meridianbet i zgrabi trofej

Gledajte utakmice Eura u Areni Vils na 3 velika LED ekrana!

Hifa Petrol ponosni partner Red Bull Showruna

Hotel Amphora u Splitu pruža vam savršeno utočište za odmor i uživanje!

NAJAVA ZA EURO 2024: Na Ilidži održan Hisense Cup 2024

Niti jedna ponuda za Euro se ne možete porediti sa Meridianovom!

Najveće kvote na planeti: Borussia Dortmund 5.00, Real Madrid 1.70

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori