NIKAD POVOLJNIJE

Provedite zadnje dane ljeta na bazenima hotela Hills i Hollywood

SMJEŠTAJ ČAK 50% POVOLJNIJI

Ljubitelji sunčanja i kupanja ostatak ljetnih dana moći će iskoristiti i provesti na Termalnoj rivijeri Ilidža i boraviti u najboljim sarajevskim hotelima Hills i Hollywood.

Iz marketing službe Termalne rivijere Ilidža pozivaju građane da dožive ljeto u Sarajevu u bazenima Termalne rivijere Ilidža po nevjerovatnim cijenama.

Naglašavaju da su pripremili posebne ponude i aranžmane za porodice i individualce na bazi polupansiona i cijenama za jedno ili više noćenja u luksuznim hotelima Hills i Hollywood u Sarajevu uz korištenje otvorenih i zatvorenih bazena, wellness i spa centra te dječijeg grada na vodi.

Dodaju i da se u sklopu hotela nalazi wellness, spa i fitness centar za ljubitelje relaksacije i njege te Kinderland – najveća igraonica na Balkanu za svu djecu koja će boravak porodicama sa djecom učiniti nezaboravnim.

“U ponudi je i esktra pogodnost – boravak djeteta do 7 godina sa 2 odrasle osobe na bazi polupansiona – gratis. Provjerite zašto su bazeni Termalne rivijere te hoteli Hills i Hollywood u sklopu bazena naša i Vaša ljetna destinacija”, poručuju iz Termalne rivijere.

Sve informacije i rezervacije se mogu dobiti na tel: 033 773 100, 033 947 947 ili na mail: [email protected][email protected].

VEZANE VIJESTI

PROMO

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

PROMO

I ove godine u Hotelu Hills najbolja proslava 8. marta

HOTEL HILLS

DOŽIVI ZIMU U SARAJEVU: Pogledajte super ponuda hotela Hills

HOTEL HILLS

SPECIJALNA PONUDA HOTELA HILLS: Doživi jesen u Sarajevu (FOTO)

HOTEL HILL

Pogledajte kako je hotel Hills čestitao 100. rođendan FK Željezničar

PROMO

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori