PROMO

Započnite svoje putovanje u 2024. godinu u hotelu Monti Igman

NAJLUĐA NOĆ

Provjerite kako izgleda najluđa noć u godini u režiji hotela Monti. Decembar je mjesec rezervisan za zabavu i odmor sa porodicom i prijateljima.

Kako se godina bliži svom kraju, sve užurbanije su pripreme za njen veličanstven ispraćaj i ulazak u Novu godinu. Želimo najljepše doba u godini učiniti posebnijim za vas i vaše najmilije. Bilo da se radi o wellnessu, aktivnom ili porodičnom odmoru, te dočeku sa prijateljima – hotel Monti idealan je izbor za vas.Dočekajte Novu godinu uz najbolji provod i priuštite sebi nezaboravno iskustvo u planinskom ambijentu koji ćete dugo pamtiti uz Bernu i bend Panduri.

Za vas smo pripremili paket aranžman od 3 noći sa uključenom gala večerom 31.12. i all inclusive kartom pića. Pored samog dočeka, Hotel Monti je organizovao i proslavu reprize Nove godine 01.01. kada će goste zabavljati Maid Hećimović.Zakoračite u Novu godinu u autentičnom planinskom stilu, luksuznom smještaju i nezaboravnom Six Sense Spa doživljaju.

Cijelu godinu ne nalazite vremena za opuštanje? Ako se po prvom danu cijela godina poznaje, onda se pobrinite da sljedeća bude opuštena i bez stresa. Six Sense Spa nudi putovanje kroz relaksaciju i wellness inspirirano evropskim ciklusom smjene godišnjih doba.

Odlična priprema za reprizu Nove godine, zar ne?

Za rezervacije i dodatne informacije, pozovite na telefon + 387 33 744 700 ili putem maila [email protected].

VEZANE VIJESTI

PROMO

Hotel Monti Igman raspisuje konkurs za popunjavanje radnih mjesta

HOTEL MONTI

Vrijeme je za vašu zimsku bajku u hotelu Monti na Igmanu! (FOTO)

NOVA GODINA

SUPER PONUDA: Dočekajte Novu godinu u hotelu Hills Sarajevo

PROMO

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori