PROMO

Povratak evropskog klupskog fudbala uz AdmiralBet najbolje kvote!

ADMIRALBET

Sportska kladionica AdmiralBet nudi najveći bonus dobrodošlice u BiH – registruj se i preuzmi bonus od 50KM, bez uslova i depozita!

Nakon reprezentativne pauze i borbe za plasman na EURO2024, pred nama je vikend najboljeg evropskog klupskog fudbala, ali i to kakav. Definitivno vikend koji će obilježiti derbi mečevi: PSG – MonacoManchester City – Liverpool i Juventus – Inter.

Idealna prilika da dokažete znanje i svoj sportski entuzijazam, jeste da se registrujete na online platformu admiralbet.ba, jer svaki igrač koji kreira nalog dobija na poklon 50 KM, bez uslova i bez depozita.

Registrovati se možete na OVOM LINKU, a nakon registracije obavezno iskoristite poklon dobrodošlice, jer nakon tog pokloni se samo nastavljaju – AdmiralBet Starter Pack – do 1200 KM i 200 besplatnih spinova.

PSG – MONACO  1 – 1.60  X – 4.95  2 – 5.90

Vikend koji startuje na „Parku Prinčeva“ derbijem Parižana i „Kneževa“ sigurno obećava fudbalsko uzbuđenje tokom vikenda. Domaćini su prvoplasirana ekipa na tabeli, ali mora se priznati da uprkos što su podigli formu u odnosu na start sezone, ne može se reći da „blistaju“ kako se od njih očekuje. Samo su 3 boda prednosti naspram „Kneževa“, tako da igrači koji više uživaju u adrenalinskom „napadu“ na rekordne kvote, sigurno imaju šansu ukoliko danas odigraju na gostujuću ekipu. 

Manchester City – Liverpool  1 – 1.89  X – 4.20  2 – 4.40

Engleska Premier League, uvijek je jedna od najpraćenijih na svijetu, a u subotu od 13.30h imamo priliku da gledamo derbi koji se vjerovatno najviše isčekuje. „Etihad“ stadion  dočekuje „Redse“, a domaća ekipa brani prvu poziciju na tabeli. Samo jedan bod prednosti u odnosu na ekipu Jirgen Kloppa, nije ono što ohrabruje „Građane“, ali niz od osam pobjeda na domaćem terenu, sigurno jeste.

Ono što se može garantovati i najaviti, jeste prava goleada. Prosjek na prethodnih 10 okršaja ovih ekipa je 3.3 postignuta gola po meču, a ne sumnjamo da će danas biti izuzetak. 

Juventus – Inter  1 – 3.40  X – 3.35  2 – 2.30

Pravo finale fubalskog vikenda pruža nam uvijek uzbudljiva italijanska Seria A. „Stara Dama“ će kao drugoplasirana ekipa, na domaćem terenu, pokušati da „skine sa vrha“ milanski Inter. Forma obje ekipe je na uzlaznoj putanji. Crno-bijeli imaju niz od 5, a Inter od 6 uzastopnih pobjeda. Bukmejkeri su favorizovali goste na ovoj utakmici, ali ako ćemo biti realni, svi znaju da se bodovi jako teško osvajaju u Torinu. Igrači koji ne žele stres isčekivanja pobjednika meča, imaju priliku da zaigraju na vrhunsku kvotu GG3+ = 2.45!

Pored fudbalske magije koja nas očekuje ovaj vikend, večeras je prilika da se uživa u najelitnijoj evropskog košarci. Izaberi svoju omiljenu Evroliga petorku, odigraj tiket u minimalnom iznosu od 3 KM i naplati 20% freebeta za svaki odigrani tiket, bez ograničenja. 

Ukoliko želite da budete u toku najvećim kvotama i bonusima u BiH, zapratite Facebook i Instagram nalog AdmiralBet sportske kladionice. 

VEZANE VIJESTI

PROMO

AdmiralBet ponovo časti: Registruj se i preuzmi 50 KM bonusa bez uslova

PROMO

AdmiralBet: Svaki odigrani tiket osvaja bonus!

PROMO

AdmiralBet ponovo časti: Registruj se i preuzmi 50 KM bonusa bez uslova

PROMO

AdmiralBet: Poklon od 20 KM Freebeta za registraciju bez uslova!

PROMO

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori