LEGENDARNI NAPADAČ

Bolić: Ako su ovo pripreme za baraž, ne piše nam se dobro!

KOMENTARISAO TRENUTNO STANJE

Legendarni napadač naše reprezentacije Elvir Bolić komentarisao je bolan poraz od Luksemburga sa 4:1.

Na pitanje o izjavi selektora Miloševića da nam je falilo trke i da je to glavni razlog poraza, Elvir kaže za portal Source.ba da je Zmajevima falilo svega.

"Kad izgubiš od Luksemburga 4:1, fali ti svega. Ja nisam ništa dobro vidio na meču, tako da, u biti kada pogledaš, ispada da si kao neka amaterska reprezentacija. Jednostavno, trka, taktika, želja, svega je falilo opet kažem. Ja ne znam od čega čovjek da krene, a falilo nam je u dosta utakmica puno nekih stvari koje su se vidjele, ali se nije radilo na tome. Prvo, mi sada imamo vrlo bitne utakmice baraža, koje su mogućnost da kroz dvije utakmice odeš na neko veliko takmičenje. E, sada, kako i na koji način učiniti neki rez, mislim da se o tome trebalo ranije razmišljati i, ako je ovo bio način pripreme za baraž, onda nam se dobro ne piše. Imaš dvije utakmice do baraža da se pripremiš, da uigraš ekipu, da vidiš ko šta može, a ako je ovo to na šta oni računaju, što će pozvati 20 novih igrača i očekivati da mi u baražu budemo puno bolja reprezentacija, to je nemoguće", kazao je Bolić, te potom dodao:

"Ko koliko može, kakav fond igrača imamo da mi možemo stvarati nešto do baraža. Može se stvarati u nekom ciklusu tri, četiri ili pet godina, kao što je trebalo da se radi, a ne hajmo sve otjerati, pa ćemo ponovo, a imaš baraž. Jednostavno, treba napraviti neku opciju, probati u taj baraž na neki način, uz sreću, uz navijače itd, da se napravi nešto, ali ja ne mislim da mi imamo takav fond igrača da mi možemo napraviti ogromne rezove i onda očekivati da u baražu nešto napravimo", rekao je Bolić za Source.ba.

VEZANE VIJESTI

NOVI SELEKTOR

Poznato je kada će Sergej Barbarez biti zvanično predstavljen!

BIVŠI SELEKTOR

Baždarević: J*bo ga ti šta ćeš na utakmici ako si protiv Saveza!

SELEKTOR BIH

Savo Milošević brzo zaboravio Ukrajinu, zapjevao u Beogradu!

ETNO SELO STANIŠIĆI

Kadetska reprezentacija BiH slavila protiv Bjelorusije!

KADETI

Kadetska reprezentacija BiH pregažena od Poljske

PROMO

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori