VELIKA GESTA

Dedić poslao dres za uplakanog dječaka nakon poraza Zmajeva!

DJEČAK PLAKAO

Bosna i Hercegovina je jučer u Luksemburgu igarala utakmicu kvalifikacija za Europsko prvenstvo gdje je poražena rezultatom 4:1.

Dva kola prije završetka kvalifikacija izgubila sve realne šanse za nastup na EP kroz kvalifikacije. Ostaje nam baraž u kojem nikad nismo imali sreće.

Na utakmici Luxembourg- BiH bio Said i njegov sin Edah koje je režiser uhvatio u prijenosu kako otac tješi svoje dijete zbog lošeg rezultata Bosne i Hercegovine. Naime, Said je rodom iz Bosne i Hercegovine, iz Kalesije a radi i živi u Luksemburgu.

Podsjećamo, danas se portalu GPMaljevac.COM javio naš vjerni pratioc Ermin S. koji je tražio pomoć u pronalasku dječaka kako bi ga ugodno iznenadio.

Poruka koju smo dobili od Ermina koji je inače rodom iz Cazina a živi i radi u Austriji (Hallein) prenosimo u cijelosti:

“Vi svakog nađete pa molim vas probajte i meni pomoći u ovoj potrazi. Možete li objaviti da tražim ovog dječaka ili njegovog oca s fotografije? Hoću ovom dječaku da poklonim orginal dres reprezentacije Bosne i Hercegovine sa potpisom igrača!”.

Nakon samo pola sata, portalu GPMaljevac.COM se javlja otac dječaka kojeg smo putem broja mobitela povezali sa Erminom tako da će dječak uskoro dobiti dres reprezentacije Bosne i Hercegovine, a radi se o dresu Amara Dedića.

(gpmaljevac.com)

VEZANE VIJESTI

NOVI SELEKTOR

Poznato je kada će Sergej Barbarez biti zvanično predstavljen!

BIVŠI SELEKTOR

Baždarević: J*bo ga ti šta ćeš na utakmici ako si protiv Saveza!

SELEKTOR BIH

Savo Milošević brzo zaboravio Ukrajinu, zapjevao u Beogradu!

ETNO SELO STANIŠIĆI

Kadetska reprezentacija BiH slavila protiv Bjelorusije!

KADETI

Kadetska reprezentacija BiH pregažena od Poljske

PROMO

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori