TOPIĆ DIREKTNO

Marko Topić: Gorica je upravu, sve su Srbi u Savezu

BIVŠI REPREZENTATIVAC

Bivši reprezentativac naše zemlje Marko Topić došao je posljednjih mjeseci u žižu bh. sportske javnosti zbog svojih stavova oko igre reprezentacije i stanja u našem Savezu.

Marko Topić je jedan od najdirektnijih i jedan od onih koji najviše javno kritikuju igru bh. reprezentacije, a najviše ljude koji vode fudbalski Savez naše zemlje. Tako je bilo i u posljednjem intervju kojeg je dao za Raport.ba.

U pomenutom intervju on je između ostalog prozvao kćerku Milorada Dodika, Goricu, koja je na društvenim mrežama komentarisala dolazak Ronalda u BiH: "Ne bi on došao da vam Srbin nije na čelu saveza, a i selektor vam je Srbin. A ja navijam za Srbiju".

Topić je to prokomentarisao na svoj način.

"Nisam nacionalista, ali neka neko pobije ovo što govorim - predsjednik Saveza Vico Zeljković - Srbin, savjetnik predsjednika Saveza Marko Miličić - Srbin, direktor reprezentacije Zvjezdan Misimović - Srbin, direktor Edukacionog centra i tim-menadžer Darko Ljubojević - Srbin, selektor seniorske reprezentacije Savo Milošević - Srbin, tri pomoćnika, od kojih je Milošević doveo dva, plus Siniša Mrkobrada - Srbi, selektor U-21 Igor Janković - Srbin, selektor U-15 reprezentacije Čedomir Ćulum - Srbin...

Pa onda nam onda gospođa Dodik, kad se njena djeca slikaju s Ronaldom, sasvim ispravno kaže "da nam selektor i predsjednik Saveza nisu Srbi, Ronaldo nikad ne bi došao u BiH", kaže Topić za Raport.ba.

VEZANE VIJESTI

GOSTOVANJE U EMISIJI

Džemidžić: Svakome se desi pad! Topić mu poručio: Ovo je raspad!

UVIJEK DIREKTAN

Topić Miloševiću: Hamulić gol dao 2022. na osnovu čega šaljete pozive!?

SARAJEVO

'James Bond ima licencu za ubijanje, a Savo Milošević za gubljenje!'

ČAPLJINA

Maja Jelčić: Mogla sam igrati za Hrvatsku, ali BiH mi je dala prva šansu!

PROMO

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori