SARAJEVO

Igor Janković: Biće nam lakše uz podršku publike

KVALIFIKACIJE ZA EURO

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra nastavlja ciklus kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje se 2025. godine održava u Slovačkoj.

U trećem kolu kvalifikacija za EURO 2025 za selekcije U21, Bosna i Hercegovina dočekuje reprezentaciju Francuske na stadionu „Grbavica“ u Sarajevu u 18:30h.

Izabranici selektora Igora Jankovića pripremali su se prethodnih 5 dana u Zenici, a selektor ne krije zadovoljstvo kako su protekle pripreme:

“Pripremni period za ovu utakmicu prolazi u najboljem redu, igrači su spremni za sutrašnji meč. Nakon lošeg starta, u nastavku kvalifikacija očekujemo dobre rezultate. Čeka nas vrlo zahtjevna utakmica, dobar protivnik, želimo ostaviti dobar utisak. Postoje svi uslovi za dobru utakmicu. Poštovanje svima, naravno i Francuskoj, ali mi gledamo sebe i ako odigramo kako možemo, onda vjerujem u dobar rezultat. Podrška publike nam je vjetar u leđa i nadam se da će sutra tribine stadiona „Grbavica“ biti ispunjene.“

Ivan Bašić je takođe pozitivan pred sutrašnju utakmicu:

“Svjesni smo da sutra igramo sa favoritom Evropskog prvenstva 2025, ali ćemo dati sve od sebe da utakmica bude dobra i da pokažemo svoje iskustvo. Generalno sam zadovoljan sa svojom formom i time kako protiču pripreme cijelog tima.“

“Poslije lošijeg starta, u nastavku kvalifikacija očekujemo dobre rezultate. Očekuje nas veoma zahtjevna utakmica, dobar rival, hoćemo da ostavimo dobar utisak. Vrlo raspoloženi dočekujemo sutrašnju utakmicu i protivnika. Svako od nas daće svoj maksimum, siguran sam“ – ističe Tarik Muharemović

Utakmica U-21 selekcija Bosna i Hercegovina-Francuska na programu je sutra u 18:30 časova na „Grbavici“. Ulaz za publiku je slobodan, a meč će uživo prenositi Arena Sport TV.

VEZANE VIJESTI

SELEKTOR U21

Selektor U21 BIH: Razvijamo igrače za druge reprezentacije

KOŠEVO

Bivši igrač Dinama i mladi reprezentativac BiH stigao na Koševo

U21 BIH

SELEKTOR U21 BIH: Pobjedom na Kipru možemo se vratiti u igru!

KVALIFIKACIJE ZA EURO

Mlada reprezentacija BiH počela sa pripremama za kvalifikacije!

KVALIFIKACIJE ZA EP

Igor Janković objavio spisak igrača za Kipar

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori