SARAJEVO

Meho Kodro: Kenan će igrati onoliko koliko zasluži

SELEKTOR GOVORIO O SVOM SINU

Selektor „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine Meho Kodro objavio je danas u prostorijama NS/FS BiH u Sarajevu spisak od 23 igrača za utakmice kvalifikacija za EURO 2024. sa Lihtenštajnom i Islandom.​​​​​​

Dočekalo ga je pitanje o sinu Kenanu na koje je odgovorio sljedeće:

"Nemam šta da dodatno kažem na tu temu što nisam već rekao. Kenan je moj sin, neko od vas vjerovatno ima djecu, i ja njega volim najviše na svijetu. Kenan će igrati onoliko koliko zasluži. Ukoliko ne bude zaslužio, a vi ćete to protumačiti na svoj način i ja tu ne mogu ništa, jednostavno dalo se da igra i da bude stalno pozivan. Desilo se da sam ja tu sada, tu smo i sarađivat ćemo. Moja poruka vama je da će Kenan igrati koliko bude zaslužio", rekao je Kodro i nastavio.

"Možete mi reći da je to subjektivna stvar, pa naravno sve je subjektivno, ali šta da vam kaže. Kenan u Mađarskoj igra dobro, daje golove i kapiten je u toj ekipi. Šta bih ja trebao sada zadovoljim nekoga i ne pozovem ga, zbog čega? Evo dajte mi vi jedan razlog zašto da ga na pozovem?".

"Mislim pokušavam da budem realan. S Kenanom sam sarađivao prije nekoliko godina u Sociedadu i stalno se postavljalo isto pitanje, ali ja nemam šta drugo da kažem. I još jednom, stvarno mislim da je Kenan bio u mojoj sjeni dugo vremena u svom životu i mislim da je moje ime puno više odmoglo nego što mu je pomoglo u životu. Ali šta ću, moram s tim da živim. Imate pravo da pitate to, ali emotivna stvar je to za mene imajući u vidu o čemu se radi".

VEZANE VIJESTI

INTERVJU

Ilker Puren: U Turskoj se cijene i poštuju fudbaleri iz BiH!

U21 BIH

Selektor Igor Janković objavio spisak igrača za meč protiv S. Makedonije!

BEOGRAD

Samed Baždar umjesto Srbije prihvatio da igra za BiH!

REAKCIJE

Šveđani razočarani nakon što je Gigović pristao igrati za BiH!

PRVI SPISAK BARBAREZA

Barbarez: Stevanović je trebao biti pozvan, ali frustriran je!

PROMO

Singluj bilo koji meč Prve lige FBiH bez ikakvog limita

SVAKE SEDMICE DO EP: Meridian poklanja televizore, bonuse i spinove

HUMANOST PONOVO NA DJELU: Meridian donirao opremu bolnici u Goraždu

Meridian ima najveće kvote za spektakl u Ligi šampiona: Bayern 3.90, Real Madrid 1.90

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori