KOŠEVO

NOVA LICA: Ovo je novi stručni štab FK Sarajevo

DOVELI CIJELI STRUČNI ŠTAB

Simon Romžman je sjeo na klupu Bordo tima, gdje je naslijedio Mirzu Varešanovića, s kojim je dogovoren raskid saradnje nakon sramotnog ispadanja od Torpeda u prvom pretkolu Konferencijske lige.

Uz slovenskog trenera na Koševo je stigao i Senijad Ibričić, bivši fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine koji će obavljati funkciju sportskog direktora.

A njih dvojica sa sobom su doveli i novi stručni štab. Senad Repuh, Emir Obuća i Esad Selimović klupu su napustili zajedno sa Varešanovićem, a Almir Seferović i Ibro Hodžić ostali su i u prijelaznom periodu. Njih dvojica su pomagali Mensuru Doganu, direktoru Akademije, koji je obavljao funkciju privremenog trenera, no sada su i oni napustili stručni štab.

Rožman je na Koševo doveo svoju ekipu trenera s kojom je sarađivao i u Domžamala. Tako će trener golmana biti Bojan Jorgačević, a u stručnom štabu će biti još Luka Gobec, Denis Mešanović i Anže Kunavar.

Posebno se zanimljivo jedno ime – Kunavar, koji nije klasični fudbalski trener. Diplomirani je kineziolog, koji je prema dostupnim informacijama radio i kao fiziterapeut, a također je stručnjak za prehranu i tjelesnu spremu. Radio je i u ženskoj teniskoj reprezentaciji Slovenije, prenosi Hayat.

 

VEZANE VIJESTI

MODRIČA

Sarajevo slavilo protiv Sloge i stiglo na korak od Evrope

KOŠEVO

Sarajevo u derbiju kola "razbilo" Velež

SARAJEVO

Trener Sarajeva: Idemo sve pobijediti do kraja

DERBI U MOSTARU

Zrinjski razbijao Sarajevo, pa na kraju spašavali pobjedu!

LOŠE SUĐENJE

Mirza Kazlagić stadion Koševo napustio pod policijskom pratnjom!

PROMO

Meridian ima najveće kvote za spektakl u Ligi šampiona: Bayern 3.90, Real Madrid 1.90

Najveće kvote na planeti i najraznovrsnija ponuda za klađenje na Prvu ligu FBiH

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori