TUŠANJ

Pranjić: Zamolio bih navijače da ponesu tabele za smirenje

TUZLA ĆE BITI POPRIŠTE VELIKOG OKRŠAJA

Povodom utakmice 33. kola Premijer lige BiH između Slobode i Željezničara medijima se obratio trener Tuzlaka Danijel Pranjić. Imao je i zanimljivu "molbu" za navijače tuzlanskog tima.

Veliko finale, zadnja utakmica u sezoni. Bitna je nama, bitna Želji i sigurno da će biti specifična, ne kao sve prijašnje. Zamolio bih sve da se naoružaju sa strpljenjem, da ponesu i tableta za smirenje. 

- Ova cijela sezona nije bila tako stresna kao što će biti ova utakmica. To moramo prihvatiti. Spremni smo za tu utakmicu. Miran sam uprkos ovakvoj situaciji. 

- Možda svi ljudi oko mene su pod velikim stresom, a to će se osjetiti tek na dan utakmice. Imali smo dosad dvije ključne utakmice protiv Tuzla Cityja i Širokog Brijega, ostala je još ova, a poslije ove više nema povratka.Mislim da će ovdje odlučivati ekipa koja više bude željela pobjedu. 

- Uvjeren sam da ćemo to biti mi jer kad se boriš za goli život moraš napraviti sve i u tim trenucima ne znaš koliko imaš snage. Bit će borba od prve do posljednje minute i uz pomoć naše publike mi ćemo izboriti opstanak - rekao je Pranjić.

Utakmicu sa Željezničarom je najavio i bivši defanzivac "Plavih" Kemal Osmanković.

- Očekuje nas jedna veoma teška utakmica protiv Želje. Mislim da ko bude hladnije glave i pametniji ušao u utakmicu da će na kraju i pobijediti. 

- Taktika pada u vodu zadnje kolo i nadam se da ćemo u nedjelju slaviti opstanak u ligi i nova tri boda - poručio je Osmanković.

VEZANE VIJESTI

TUŠANJ

Sloboda oštećena prilikom izvođenja jedanaesteraca protiv Sarajeva?

PRVI ASISTENT

Oprostio je dug Slobodi, a onda je Ćivić postao njihovo prvo ime!

BANJA LUKA

Borac preokretom srušio Slobodu i stavio je u težak položaj

ČITLUK

PLEMIĆI NE PRAŠTAJU: Zrinjski savladao Slobodu!

PROMO

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori