PROMO

AdmiralBet avion leti 250KM/h! Kiša Freebet-a na igri Aviator!

BONUS DO 300 KM

Samo na AdmiralBet online platformi svoju igru možete započeti BESPLATNO! BONUS DO 300 KM za sve uplate bankovnim karticama.

Jednostavnost, ubuđenje i dostizanje vrhunca, gdje je samo svemir granica – to je ono što odlikuje igru koje je „zarazila“ milione širom svijeta. Naravno radi se o igri Aviator. Igrač je glavni. Igrač samostalno upravlja svojim letom i u svakom trenutku samostalno određuje kad želi isplatu.

AdmiralBet je samim tim je logičan izbor, jer je jedino mjesto na kojem možete ostvariti maksimalne vrijednosti Freebet-a! 

Ono što neophodno morati imati da zaigrate za najveće količine Freebet-a ikad viđene u jednom danu, jeste AdmiralBet korisnički nalog. Registrujete se na admiralbet.ba danas i budite dio ekipe koja svakodnevno koristi najveće bonuse u Bosni i Hercegovini.

Grmljavina Freebet-a u zoni leta

Vrijeme je idealno da samostalno upravljate svojim avionom i dosegnete najveće moguće visine, jer na AdmiralBet-u samo je svemir granica. AdmiralBet avion leti brzinom koju niko više ne može da stigne. Brzina AdmiralBet aviona je 250 KM/h, a vi imate fenomenalnu mogućnost da budete pilot tog aviona i poletite do samih granica svemira.

Petak, subota i nedelja su dani koje jednostvano ne smijete propustiti, jer dobijate šansu da zgrabite dio od 1000 KM dnevnog Freebet-a koji jednostavno grmi na AdmiralBet-u. Tri dana, četiri puta u jednom danu, u trajanju od sat vremena, AdmiralBet avion će letiti 250 KM po satu. Vrijednosti su različite, ali ako budete brzi na CLAIM okidaču imate šansu da zgrabite i pojedinačni Freebet od 10 KM.

20 kiša Freebet-a svakodnevno je u opticaju koje nagrađuju čak 420 igrača, a sva taktika svodi se samo na brzinu CLAIM-a. 

Da li ste spremni da budete najbrži i prvi poletite? Želite li upravljati najvećom grmljavinom Freebet-a?

Da budete u toku sa svim prednostima igre i zabave na AdmiralBet online platformi, zapratite AdmiralBet BiH Instagram i Facebook nalog.

AdmiralBet – više od igre!

VEZANE VIJESTI

PROMO

Dobro došao u Meridian: Uplati depozit i zgrabi 100 posto bonusa!

PROMO

AdmiralBet ponovo časti: Registruj se i preuzmi 50 KM bonusa bez uslova

PROMO

AdmiralBet: Svaki odigrani tiket osvaja bonus!

PROMO

Povratak evropskog klupskog fudbala uz AdmiralBet najbolje kvote!

PROMO

AdmiralBet ponovo časti: Registruj se i preuzmi 50 KM bonusa bez uslova

PROMO

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori