LIGA PRVAKA

LIGA PRVAKA: Real i Milan stekli prednost pred revanš!

PRVE UTAKMICE ČETVRTFINALA

Fudbaleri Real Madrida i Milana ostvarili su važne pobjede protiv Chelseaja, odnosno Napolija u prvim utakmicama četvrtfinala Lige šampiona koje su odigrane večeras.

Real je u vodstvo stigao u ranoj fazi utakmice, odnosno u 21. minuti kada se nakon prodora Vinicusa u protivničkom petercu najbolje snašao Karim Benzema i pogodio mreži gostiju. Posao je “kraljevskom klubu“ u nastavku olakšao Ben Chilwell, koji je u 59. minuti nakon starta nad Rodrigom dobio crveni karton. Igrača više na terenu Real je iskoristio u 74. minuti, kada je na dodavanje Viniciusa sjajno šutirao Asensio i povisio na konačnih 2:0.

U italijanskom derbiju koji je igran na milanskom San Siru gosti iz Napulja su dominirali u prvom poluvremenu, ali je do vodstva stigao domaćin. Strijelac je bio Ismael Benacer u 40. minuti. Ispostavilo se da je time postavljen konačan rezultat, pa Milan revanš dočekuje s minimalnom prednošću.

Rezultati prvih utakmica četvrtfinala Lige šampiona: Real Madrid – Chelsea 2:0, Milan – Napoli 1:0, Benfica – Inter 0:2, Manchester City – Bayern 3:0.

Revanš utakmice četvrtfinala na programu su 18. i 19. aprila.

VEZANE VIJESTI

NYON

Izvučeni parovi četvrtfinala Lige prvaka

ŠPANIJA

Mbappe je odbio ‘najveću ponudu u historiji fudbala’

VJERA

Igrač Real Madrida postao musliman zbog lijepe Srbijanke

ŠPANIJA

Marca: Mbappe je potpisao za Real

ŠPANIJA

Bomba' iz Pariza: Mbappe odlazi u Real Madrid!

PROMO

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori