ZANIMLJICA PRIČA

Bivši igrač Reala napustio fudbal i oženio 18 godina stariju milionerku!

SREĆU PRONAŠAO SA MILIONERKOM

Bivši talent madridskog Reala Sergio Carrallo nikada nije uspio ispuniti puni potencijal na nogometnim terenima, ali je u fokus javnosti došao zbog zanimljive priče o svom braku.

Carrallo je bio velika nada Reala, a za kraljevski klub je potpisao 2012. godine. Ipak, igrao je samo za rezervnu momčad i čekao priliku, ali nikada je nije dobio.

Stoga, 2016. godine donosi najbolju životnu odluku. Preselio je u Sjedinjene Američke Države i odlučio nakon brojnih nesretnih okolnosti na nogometnom terenu okončati karijeru.

Posvetio se studiranju i napredovao. U SAD-u je upoznao 18 godina stariju milionašicu, koja će mu kasnije postati i supruga. Riječ je o Britanki Caroline Stanbury (46). 

Slavna supruga učinila ga je bogatašem preko noći, a nakon toga i on se sam posvetio biznisu u kojem ima mnogo više uspjeha nego na terenima širom svijeta. Čini se da je odlazak u SAD bio najbolja odluka u životu jer je studirajući digitalni marketing Sergio upoznao Caroline koja mu je potpuno promijenila život.

Inače, Caroline Stanbury je vrlo popularna u Velikoj Britaniji i dolazi iz bogate obitelji. Poznata je glumica i TV zvijezda, koja je bila u braku s turskim tajkunom Cemom Habibom 18 godina. Kako ističe bivši nogometaš Reala, taj detalj mu nije bio bitan te Caroline voli bezuvjetno.

- Otkad smo se upoznali, nismo se razdvajali. Mi smo srodne duše. Tata mi je rekao da će mi dati sav novac ovoga svijeta ako prekinemo, a mama je počela plakati kad je saznala za našu vezu. Ali na kraju su je upoznali i sada je vole kao svoju kćer - rekao je Sergio za Mundo Deportivo.

Nakon što su se vjenčali, njih dvoje su se preselili u Dubai. Sada Carallo živi životom šeika zahvaljujući svojoj ženi. Njih dvoje dijele vilu iz snova i automobile vrijedne nekoliko miliona eura.

VEZANE VIJESTI

NYON

Izvučeni parovi četvrtfinala Lige prvaka

ŠPANIJA

Mbappe je odbio ‘najveću ponudu u historiji fudbala’

ŠPANIJA

Marca: Mbappe je potpisao za Real

SLUŽBENO SAOPŠTENJE

SAGI DOLAZI KRAJ: Oglasio se Real u vezi Mbappea!

LA LIGA

EL CLASICO: Pogledajte kako je sjajni Bellingham srušio Barcu!

PROMO

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori