TREBINJE

IGMAN PREŽIVIO: Leotaru malo dva penala i dva crvena za Konjičane!

SUDIJA GIGOVIĆ U GLAVNOJ ULOZI

Leotar i Igman grčevito se bore za opstanak u m:tel Premijer ligi BiH, a današnji duel 21. kola na "Policama" bio je od velike važnosti za oba tima.

Nakon mnoštva uzbuđenja, prije svega u drugom poluvremenu, Trebinjci i Konjićani morali su da se zadovolje po jednim osvojenim bodom - 1:1 (0:0), iako su domaći u finišu imali čak dvojicu igrača više, ali igračku nadmoć nisu uspjeli da iskoriste da dođu do trijumfa.

Poslije veoma lošeg prvog poluvremena, gdje za 45 minuta praktično nije viđeno ništa zanimljivo, Amir Velić je u 57. minutu skrivio jedanaesterac, zaradio drugu javnu opomenu, a sa 11 metara precizan je bio Haris Handžić.

Ipak, slavlje domaćih nije potrajalo dugo, jer je već u 62. minutu gosti su se vratili.

Darko Bodul šutirao je iz slobodnog udarca, lopta je nezgodno odskočila i prevarila golmana Leotara Dušana Puletića, koji je samo uspio da je odbije na nogu Mirsada Ramića, a najbolji golgeter Konjičana nije propustio ovaj zicer da donese Igmanu izjednačenje.

Ipak, u igri se nije previše osjetio igrački deficit u timu gostiju. Trebinjci su jalovo napadali, kružili oko kaznenog prostora rivala, a u 72. minutu i Armin Bešagić zaradio je drugu javnu opomenu zbog namjernog šutiranja lopte, pa su gosti ostali sa devetoricom na terenu u posljednjih dvadesetak minuta meča.

U 95. minutu dosuđen je novi penal za Leotar, ponovo nad Danilom Šipovcem. Ovaj put Aldin Ćeman je izrastao u junaka susreta, pročitao je gdje će Handćić šutirati, zatim je pokušao i Stojković, ali golman Igmana nije dopustio rivalu da postigne drugi gol.

VEZANE VIJESTI

ČITLUK

Široki Brijeg bez problema savladao Igman iz Konjica

KOŠEVO

Sarajevo slavilo protiv Igmana u golijadi na Koševu!

BIJELJINA

Penal koji je podigao prašinu, mogao bi odlučiti putnika u viši rang!

24. KOLO

BITNA POBJEDA: Igman iz Konjica slavio protiv dobojske Sloge!

WWIN LIGA BIH

ROĐENI SIGURNI: Velež rutinski savladao Igman iz Konjica!

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori