MOSTAR

Navijači Veleža traže da se puste gostujući navijači u Vrapčiće!

DO TADA NEĆE BITI NA TRIBINI

Najvatreniji navijači Veleža traže da se dopusti gostujućim navijačima prisustvo u Vrapčićima na Areni Rođeni. Oglasili su se saopštenjem za javnost.

"Klub navijača "Red Army" Mostar će iz navijačke solidarnosti narednu ligašku utakmicu protiv FK Borac Banja Luka ispratiti izvan tribina stadiona Rođeni. Razlog tome je, naravno, onemogućivanje dolaska gostujućih navijača, a kao razlog tome navodi se da ne postoje uslovi za njihov prijem na stadionu.

Na ovaj način iskazujemo protivljenje tome, i generalno protivljenje fudbalu bez navijača, kako domaćih, tako i gostujućih. Ovim putem, također, želimo istaći da stojimo čvrsto uz ekipu i klub, i da ćemo podršku svakako iskazati na naš način, ali da isto tako stojimo čvrsto vezani za navijačke principe, kao i protiv onih kojima nije u cilju podrška i prisustvo navijača obje ekipe koje se nalaze na fudbalskom bojištu.

Mi ćemo sa ovim vidom protesta nastaviti sve dok ne budu "stečeni uslovi" za prijem gostujućih navijača, odnosno nećemo biti prisutni na tribinama, na domaćim utakmicama koje FK Velež igra protiv klubova koji imaju organizovanu navijačku grupu, a istoj nije omogućen dolazak na naš stadion, zbog toga što nisu "stečeni uslovi" za njihov prijem.

NAMA JE BITI IZA GOLA SVE NA SVIJETU I SA NESTRPLJENJEM SMO ČEKALI POVRATAK, ALI OPET SMO SPREMNI ODREĆI SE TOGA ZBOG NAVIJAČKE SOLIDARNOSTI I POŠTOVANJA PRINCIPA OVE SUBKULTURE.

FUDBAL SE IGRA ZBOG NAVIJAČA!" - pišu u saopštenju Red Armyja.

VEZANE VIJESTI

WWIN LIGA BIH

Navijači Veleža spremaju invaziju: Transparenti po cijeloj Hercegovini!

MOSTAR

Velež će imati jedan od najljepših stadiona, pogledajte prizore!

MOSTAR

VELEŽ ODBIO SARAJEVO! Hoće li se iko odazvati?

WWIN LIGA BIH

ROĐENI SIGURNI: Velež rutinski savladao Igman iz Konjica!

MOSTAR

IZBACILI VELEŽA: Široki Brijeg u 1/2 finalu Kupa BiH!

PROMO

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori