SAOPŠTENJE

Ulaganje u infrastrukturu je jedan od ključnih projekata NS/FS BiH

SAVEZ SE POHVALIO NOVIM TERENIMA

Utakmicama 20. kola koje su odigrane u protekla tri dana nastavljeno je takmičenje u m:tel Premijer ligi Bosne i Hercegovine 2022/23.

Saopštenje Fudbalskog/Nogometnog saveza BiH prenosimo u cijelosti:

"Već na startu proljetnog dijela takmičenja pokazalo se koliko je bitan projekat „Potpuna rekonstrukcija glavnih terena na stadionima Premijer lige BiH“. Podloge na Gradskom stadionu u Banjaluci, te na stadionu „Rođeni“ u Mostaru, nakon jako loših vremenskih uslova koji su zadesili BiH nekoliko dana prije termina odigravanja utakmica, izgledale su perfektno, te su igrači na terenu imali odlične uslove za igru. Razlike u odnosu na ostale terene su više nego evidentne, što se može jasno vidjeti i iz fotografija u prilogu.

Takođe, uskoro će biti završeni i radovi na stadionima „Asim Ferhatović Hase“ u Sarajevu i „Tušanj“ u Tuzli, te će i FK Sarajevo, FK Sloboda i FK Tuzla City svoje domaće utakmice organizovati na visoko kvalitetnoj podlozi.

Mora se odati priznanje i organizatorima utakmica na drugim stadionima što su uložili napore da se steknu optimalni uslovi za igru, međutim evidentno je da je našem elitnom fudbalskom takmičenju neophodna kvalitetnija infrastruktura.

Ulaganje u infrastrukturu je jedan od ključnih projekata NS/FS BiH na čelu sa predsjednikom Vicom Zeljkovićem. Put do realizacije je dug, ali i pored svih izazova čini se sve da se ove poteškoće prevaziđu i da se ovaj kapitalni projekat realizuje na najbolji mogući način. Svi tereni na kojima se igra m:tel Premijer liga BiH će u narednom periodu dobiti novi izgled, koji će zasigurno unaprijediti kvalitet bh. fudbala.2

VEZANE VIJESTI

ZENICA

Zeljković: Ovaj poraz ćemo pamtiti kao jedan od najbolnijih

GRBAVICA

Poruka predsjednika Vice Zeljkovića

SARAJEVO

NSBIH čestitao Dan nezavisnosti BiH

SARAJEVO

Zeljković: Razmišljamo o skraćivanju WWin lige BiH

RS

Zeljković oslobodio niželigaše iz Rs plaćanja kotizacije

PROMO

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori