ALBANIJA

Još jadan remi kadetskih selekcija Albanije i BiH u Tirani

NOVI MEČ BEZ GOLOVA

U-17 reprezentacije Bosne i Hercegovine su danas na „Air Albania“ stadionu u Tiriani odigrali drugu prijateljsku utakmicu.

Kao i prije dva dana u Draču susret je završen neriješenim rezultatom 0:0.

Najbolje prilike za izabranike Admira Raščića u prvom poluvremenu imao je Aleksa Popović. Prvo u 7' kad je ušao u protivnički kazneni prostor i šutirao iskosa sa desne strane, ali su albanski defanzivci uspjeli loptu da skrenu u korner. Drugu šansu Popović nije iskoristio u 45' kad nakon ubačaja sa desne strane loptu glavom sa desetak metara šalje pored gola. Imali su i domaći igrači nekoliko dobrih pokušaja, ali Dean Vranici, Flavio Sulejmani i Ersi Bode nisu bili precizni.

U nastavku su oba tima imala nekoliko pokušaja, ali se rezultat nije mijenjao. Bh. tim je 63' ostao sa igračem manje na terenu kad je Stefan Marčetić zbog prekršaja dobio drugi žuti karton, međutim to se nije previše osjetilo u igri Zmajića koji su do finiša utakmice imali više loptu u svom posjedu.

Za Bosnu i Hercegovinu su nastupili: Mladen Jurkas, Jusuf Terzić, Nidal Čelik, Faruk Bezdrob (46. Stefan Marčetić), Anes Špago (60. Dženan Šabić), Aleksa Popović (60. Roko Šilić), Haris Jogunović (73. David Karačić), Vuk Ćorić (46. Adriano Rizvić), Ajdin Beganović (73. Sergej Popović), Andrej Vlaisavljević, Vedad Garčević.

VEZANE VIJESTI

UGLJEVIK

Novi poraz izabranika Admira Raščića!

TURSKA

Raščićevi izabranici remizirali protiv Velsa

ZENICA

Kadetska selekcija Slovenije pregazila 'Raščićeve bebe'

ZENICA

Admir Raščić na okupljanje reprezentacije pozvao sina

SARAJEVO

Spisak kadetske reprezentacije BiH za kvalifikacije

PROMO

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori