PROMO

AdmiralBet najveće kvote: Union 2.40, Sporting 3.40, Marseille 3.10!

VIKEND REKORDNIH KVOTA

Samo u AdmiralBet-u imate mogućnost da ovaj vikend profitirate BESPLATNO! 20 KM – BEZ USLOVA, za sve novoregistrovane igrače.

Ovo je definitivno vikend rekordnih kvota, a svi koji žele da profitiraju na kombinaciji utakmica, ovaj vikend će svoj tiket odigrati u AdmiralBet sportskoj kladionici.

AdmiralBet nudi mogućnost da ovaj vikend igrate BESPLATNO, a sve što treba da uradite jeste da se registrujete na OVOM LINKU, a pokon od 20 KM – BEZ USLOVA, je spreman!

Njemačka Bundesliga danas nam na svom repertoaru nudi 6 utakmica. Sve utakmice se igraju u „standardnom“ Bundesliga terminu od 15.30h, sa izuzetkom derbi utakmice Bayern M – E. Frankfurt, koja se igra od 18.30h, na „Allianz Arena“ stadionu u Minhenu.

Ovo je jedna od najuzbudljivijih sezona Bundeslige u posljednih 10 godina, jer Bayern više nema astronomske prednosti za osvajanje titule. Union Berlin je samo 3 boda manje, pozicioniran na drugom mjestu, a danas u utakmici protiv gradskog rivala Herthe Berlin, ima mogućnost da napadne lidersku poziciju. Šta im je potrebno za to? Vrhunska utakmica ekipe iz Frankurta.

Eintracht Frankurt je trenutno na 4. mjestu tabele, sa 31. bodom, tj. samo 5 bodova manje od vodećeg minhenskog tima, tako da želje su sigurno napad od samog starta.

Bayern je prethodne dve utakmice „kiksao“. Remizirao je sa Koln-om i RB Leipzig-om, a svakako odbrana ove sezone nije na svom vrhuncu, jer primaju previše golova. Franfurt danas gotovo sigurno daje gol, jer su u naponu napadačke fore, a kvote su sljedeće: GG – 1.55, GG3+ 1.70!

Union Berlin je ekipa koja je u fantastičnoj seriji. Imaju 8 vezanih pobjeda. Šest je na pripremnim i prijateljskim mečevima, ali pobjednički niz su nastavili i u Bundesligi pobjedama protiv W. Bremen-a i Hoffenheim-a. Ono što je bitno, jeste da su ekipa koja nema problema sa napadom u gostima, a danas su tipovani vrhunskom kvotom za pobjedu – 2.40!

Još jedna ekipa koja je u maksimalnom naletu forme, svakako je Wolfsburg. Dovoljno je samo reći da su u prethodne dvije utakmice u Bundesligi postigli nevjerovatnih 11 golova, gdje su Herthu savladali rezultatom 5:0, a u Freiburg ponizili sa čak 6:0. Ono što je za nevjericu da bukmejkeri danas za pobjedu Wolfsburga protiv W. Bremen-a nude kvotu od čak 2.40, ali iskusni igrači će ovo sigurno pojačati sa igrom na golove, jer AdmiralBet pobjedu i 3 i više golova plaća kvotom - 3.35!

Italijanska Seria A, mnogim ljubiteljima fudbala uvijek je bila omiljena, zbog karakterističnosti igre, a ekipa koja svakako ima broje simpatije, sigurno je Atalanta. Gasperinijeva ekipa trenutno je na 6.poziciji tabele sa 35 bodova, ali to je samo 3 boda manje od drugoplasiranog Milana, tako da pobjediti Sampdoriu večeras nije želja nego imperativ. Vrlo su male šanse da će ekipa Sampdorie uspjeti da pruži otpor, jer sve što su uradili ove sezone, jeste samo 9 bodova u sezoni. Sigurno je ovo utakmica koja se potpisuje sa „kec u glavu“ – 1.40!

Fantastičnu priliku za profit danas nam nudi francuska Liga 1. Ekipa Marseille-a dočekuje Monaco sa 6 pobjeda u nizu, sa čak 4 pobjede na domaćem terenu protiv ekipa iz Lige 1. Trenutno su na trećem mjestu tabele sa 5 bodova više od „Kneževa“, a danas su tipovani za pobjedu kvotom - 2.20, ali ipak rizik na ovoj utakmicu može da nam pruži mnogo veću kvotu, jer „dominantna“ pobjeda sa tri i više golova na utakmici nudi nam kvotu – 3.10!

Portugal danas takođe nudi jedan vrhunski derbi, ili možda bolje reći okršaj Sporting – Porto. Utakmica finala Liga kupa, danas se igra na neutralnom terenu, a ekipa Porta danas je možda neopravdano favorizovana, jer „kec“ na Sporting danas se plaća kvotom od - 3.40.

*kvote su podložne promjenama AdmiralBet – više od igre!

AdmiralBet – više od igre!

VEZANE VIJESTI

PROMO

AdmiralBet ponovo časti: Registruj se i preuzmi 50 KM bonusa bez uslova

PROMO

AdmiralBet: Svaki odigrani tiket osvaja bonus!

PROMO

Povratak evropskog klupskog fudbala uz AdmiralBet najbolje kvote!

PROMO

AdmiralBet ponovo časti: Registruj se i preuzmi 50 KM bonusa bez uslova

PROMO

AdmiralBet: Poklon od 20 KM Freebeta za registraciju bez uslova!

PROMO

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

Bingo već 11 godina najbolji prijatelj SOS Dječijih sela u BiH

I ove godine u Hotelu Hills najbolja proslava 8. marta

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori