PROMO

Ako se želite spremiti za sezonu posjetite Fitness centar Life!

NAJBOLJI FITNES KLUB U HERCEGOVINI

Profesionalni ste sportaš, želite se spremiti za predstojeću (polu) sezonu, imamo pravo rješenje za Vas - Fitness centar Life u Čapljini, pruža vam najbolje i najprofesionalnije usluge, sve što je potrebno jednom profesionalcu ali i rekreativcu kako bi svoju fizičku spremu doveo na zavidan nivou.

Već duži niz godinu ljestvicu su podigli visoko pod stručnim vodstvom trenera Matea Jovanovića koji ujedno i obavlja posao kondicijskog trenera u GOŠK-u.

Bez sumnje su broj jedan u cijeloj Hercegovini, a to potvrđuju i njihovi klijenti koji su mahom poznati nogometaši i sportaši, krenuvši od reprezentativaca BiH Luke Menala i Maje Jelčić, bivšeg trenera Zrinjskog Sergeja Jakirovića, legendarnog napadača hrvatske reprezentacije Nikice Jelavića, hrvatskog reprezentativca Borne Sose, kadetskog reprezentativca Hrvatske Ante Suška, juniora Lokomotive Petra Brajkovića i Mirka Suška, Boška Boškovića, Blaža Boškovića, sjajne mlade igrače GOŠK-a Rijada Šute i Roka Boškovića, rukometaša Krešimira Krešića, rukometne reprezentativke Hrvatske Ive Bule i Kate Pavlović te brojnih sportskih kolektiva koji koriste Jovanovićeve usluge. 

Osim kondicijske pripreme sportaša 'Life' nudi svojim članovima i vrhunske uvjete za oporavak od ozljeda uz 'Compex 6' vrhunski uređaj koji pruža mnoge mogućnosti elektrostimulacije mišića, regeneracije nakon napornih treninga i utakmica.

"Koliko je bitna kondicijska priprema to svi znamo kao i reakcija prvog koraka po izgubljenoj lopti, agilnost i eksplozivnost, uzeli smo i 'BlazePod' suvremeni uređaj za poboljšanje vremena reakcije, koordinacije, agilnosti i brzine", kazao nam je Mateo Jovanović.

Protekli mjesec brojni su sportisti, većinom mladi, obavili svoje pripreme za proljetni dio sezone upravo u Fitness centru Life i njihove impresije su odlične. Zadovoljni su obavljenim poslom i spremni su za napore koji ih očekuju.

Posjetite njihove Facebook i Instagram profile i uvjerite se u kvalitetu rada:

facebook.com/fitnesscentarlife.capljina

instagram.com/fitnesscentar_life/

VEZANE VIJESTI

ČAPLJINA

'FITNESS CENTAR LIFE' - najbolji i najopremljeniji u Hercegovini!

POGLEDAJTE

GABELJANI SLAVE: Kondicioni trener predvodio ludo slavlje! (VIDEO)

NOVI STRUČNI ŠTAB

GOŠK RADI PRAVE STVARI: Mateo Jovanović novi kondicijski trener!

PROMO

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

Bingo već 11 godina najbolji prijatelj SOS Dječijih sela u BiH

I ove godine u Hotelu Hills najbolja proslava 8. marta

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori