PROMO

AdmiralBet: Ekspertska analiza kvota za zagarantovan PROFIT!

20 KM BEZ USLOVA ZA BESPLATNO KLAĐENJE

AdmiralBet uz ekspertsku analizu ponude najboljih liga Evrope, časti sve svoje novoregistrovane igrače sa „ponudom koja se ne odbija“ - 20 KM BEZ USLOVA ZA BESPLATNO KLAĐENJE!

Lige petice su konačno kompletirane. Bundesliga je startovala sinoćnim duelom RB Leipzig – Bayern M., ali danas se spektakl nastavlja. Prilika je idealna, da se profitira uz maksimalni užitak za sve fudbalske fanatike.

AdmiralBet vam pruža priliku da svoj užitak naplatite, praktično besplatno, jer ukoliko KLIKNITE NA OVAJ LINK - 20 KM BEZ USLOVA, je spremno za sve novoregistrovane igrače.

Sigurno najpopularnija liga na svijetu, svakako je Premier League Engleske, a bolji početak kola ne možemo ni da zamislimo, jer za 13.30h na „Anfield“ stadionu gledamo okršaj Liverpul - Chelsea. Jako „uzdrmana“ sezona za oba tima, ali jedna pobjeda u derbiju je zapravo ono što oba tima traže, da naprave preokret sezone.

Ipak, pravi profit danas je na drugom mjestu, a to je upravo „King Power“ stadion, gdje popularne „Lisice“ dočekuju Brighton. Gosti imaju tri vezane pobjede u svim takmičenjima, a ukupan zbir postignutih golova na ova 3 meča je najmanje reći impozantan – 12.

Pored toga, Brighton je dokazano ekipa koja jako dobro igra u gostima, tako da je KVOTA - 2.20 za pobjedu, sigurno je iznenađenje. Maestralna igra popularnih crno-bijelih „Švraka“ daje nam svakako osnovano pravo da danas „napadnemo“ dvije pobjede gosta, jer pobjeda Newcastle-a se plaća kvotom – 2.00!

Bundesliga Njemačke, danas nudi ozbiljne parove za profit. Od ukupno šest utakmica na rasporedu, pet se igra u poznatom Bundesliga terminu od 15.30:

• Bochum – Hertha Berlin

• Stuttgart – Mainz

• Union Berlin – Wolfsburg

• Wolfsburg – Freiburg

• Eintracht Frankfurt – Schalke 04

Od 18.30h na reportoaru je okršaj: Koln – Werder Bremen. Parovi koji danas sigurno pružaju najveću šansu za profit su mečevi: Wolfsburg – Freiburg i E. Frankfurt – Schalke 04. Svi svjetski bukmejkeri danas tipuju „kišu golova“, ali zato AdmiralBet nudi kvote koje gotovo da garantuju dobitak. Utakmica Wolfsburga danas se tipuje „bombastičnom“ kombinacijom GG4+ ZA KVOTU 3.55, dok Frankfurt danas ne nudi ništa ozbiljnije za igranje osim pobjede na domaćem terenu, koju svakako treba „bustovati“ sa golovima, jer kvota za 1&3+ je 1.95!

Španska La Liga, koja je mnogima zbog specifičnog stila igre i najomiljenija, danas nam nudi četiri para, ali jedna utakmica danas nudi poklon kvotu. Od 14h gledamo utakmicu Rayo Vallecano - Real Sociedad, a pobjeda gosta danas je tipovana kvotom - 2.50. Sigurno ono što nam uliva povjerenje da odigramo na pobjedu R. Sociedad je činjenica da apsolutno nemaju nikakvih smetnji prilikom igranja na gostujućem terenu, jer u posljednjih 10 gostovanja imaju čak 8 pobjeda, a u nizu su vezali 6 pobjeda i 14 postignutih golova. Trenutno su na 3. poziciji na tabeli, ali uz kvalitetnu igru, sigurno imaju šansu da napadnu i sam vrh tabele, gdje im Barsa bježi samo 6 bodova.

Kombinacija ovih utakmica danas nudi priliku da odigrate tiket sa kvotom – 76.14! Svakako ukoliko želite da profitirate danas, morate biti upoznati sa činjenicom da AdmiralBet ne uzima nikakve provizije prilikom uplate depozita, već samo časti sa ekstra bonusima. Priliku da uvećate svoj dobitak do 700% i naplatite tiket do čak 100.000 KM, nudi samo dokazani lider industrije – AdmiralBet!

*kvote su podložne promjenama

VEZANE VIJESTI

PROMO

Dobro došao u Meridian: Uplati depozit i zgrabi 100 posto bonusa!

PROMO

AdmiralBet ponovo časti: Registruj se i preuzmi 50 KM bonusa bez uslova

PROMO

AdmiralBet: Svaki odigrani tiket osvaja bonus!

PROMO

Povratak evropskog klupskog fudbala uz AdmiralBet najbolje kvote!

PROMO

AdmiralBet ponovo časti: Registruj se i preuzmi 50 KM bonusa bez uslova

PROMO

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

Bingo već 11 godina najbolji prijatelj SOS Dječijih sela u BiH

I ove godine u Hotelu Hills najbolja proslava 8. marta

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori