PROMO

BMW 4 GRAN COUPE odlazi u Prijedor! AdmiralBet nastavlja sa poklonima!

NAJVIŠE SREĆE IMAO MARKO VUJANIĆ

AdmiralBet nagradna igra podigla je region „na noge“. Najnoviji BMW 4 GRAN COUPE odlazi u Prijedor, ali lider industrije nastavlja sa poklonima – SVI NOVOREGISTROVANI IGRAČI DOBIJAJU – 20 KM!

AdmiralBet kao dugogodišnji lider gaming industrije, svojim dolaskom u BiH, apsolutno je modernizovao online iskustvo svojih igrača. Svi igrači koji su registrovali svoj nalog na admiralbet online platformi, dobili su mogućnost da osvoje najnoviji BMW 4 GRAN COUPE.

Ipak, najviše sreće imao je Marko Vujanić iz Prijedora. U javnom izvlačenju, Markov ID profila pokazao se kao najsrećniji, tako da sad ovaj mladi Prijedorčanin, ima zadovoljstvo da uživa u vrhunskom automobilu.

Sve čestitke Marku na osvajanju ove fenomenalne nagrade i da mu fantastični BMW-e pruži najdivnija iskustva, zabavu i sreću.

Svakako da je BMW 4 Gran Coupe ostvaranje snova, ali i dokaz da ukoliko registrujete svoj nalog na admiralbet.ba online platformi, mogućnost da ostvarite svoje snove postaje neograničena.

AdmiralBet je odlučio da obraduje sve svoje novoregistrovane igrače, tako da ukoliko kliknete na OVAJ LINK – OSVAJATE 20 KM FREEBET-a!

Nema zavrzlama i nepotrebnih pravila, stvar je vrlo jednostavna.

Sve što je potrebno jeste da posjetite admiralbet.ba, kreirate nalog i doživite zabavu koju niste imali prilike nikad ranije da doživite.

Uplata bez provizije i najveći bonusi

Pored fenomalne prilike da svoj dobitak uvećate do čak 700% na broj parova i tako naplatite tiket od čak 100.000 KM, ono što obavezno morate znati jeste da u AdmiralBet- u nema manipulativnih troškova, jer svoj depozit uplaćujete - BEZ PROVIZIJE!

A, ukoliko ste ljubitelj slot i kazino igara, AdmiralBet platforma vam nudi najrenomiranije svjetske provajdere, sve na jednom mjestu, jer kod nas zabave ne prestaje na poluvremenu!

Svjetski broj 1. - AdmiralBet

#viseodigre

VEZANE VIJESTI

PROMO

AdmiralBet ponovo časti: Registruj se i preuzmi 50 KM bonusa bez uslova

PROMO

AdmiralBet: Svaki odigrani tiket osvaja bonus!

PROMO

Povratak evropskog klupskog fudbala uz AdmiralBet najbolje kvote!

PROMO

AdmiralBet ponovo časti: Registruj se i preuzmi 50 KM bonusa bez uslova

PROMO

Osvoji putovanje na utakmicu Fenerbahcea i provedi pet dana u Istanbulu

PROMO

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

Bingo već 11 godina najbolji prijatelj SOS Dječijih sela u BiH

I ove godine u Hotelu Hills najbolja proslava 8. marta

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori