PROMO

ADMIRALBET: Svjetski lider za fenomenalnu zabavu i PROFIT!

DOKAZANI BROJ 1 U INDUSTRIJI IGARA I ZABAVE

Renomirani brend AdmiralBet, član austrijske grupacije Novomatic, evropskog lidera na polju igara na sreću, od sada i u našoj zemlji. Svjetski nivo usluge je imperativ AdmiralBet poslovanja.

Potpuno novi doživljaj klađenja i zabave u svim novootvorenim poslovnicama omogućuje igračima do sada neviđeni ambijent na našim prostorima. Pored poslovnica aktivna je i AdmiralBet online platforma, koja vam nudi bogatu ponudu sportskog klađenja i najpopularnije slot igre, a odlično korisničko iskustvo i fantastične promocije ce vam omogućiti još bolju zabavu.

AdmiralBet – dokazani broj 1 u industriji igara i zabave, od sad pruža priliku da se i u Bosni i Hercegovini zabavite i profitirate, na nezaboravan način

AdmiralBet ti uvijek pruža više od igre tako da već nakon registracije i verifikacije naloga uživaj u specijalnom bonusu dobrodošlice, koji uvećava prvi depozit za 200% - 100% bonusa za sportsko klađenje i 100% bonusa za slot!

Nakon verifikacije naloga, dobijate mogućnost da se dokažate. Kako?

Ukoliko želite da zaigrate dokazano najprimamljivije kvote na svijetu, sve što treba da uradite, jeste da smislite svoju idealnu kombinaciju, jer ponuda sportskih događaja u AdmiraBet-u je praktično neograničena. Svaki vaš tiket je uvijek i dodatno „bustovan“ bonus kvotama, ali i dodatnim bonusima na broj parova, koji u AdmiralBet-u idu do NEVJEROVATNIH  700%  i pružaju vam mogućnost da osvojite čak 100.000 KM NA JEDNOM TIKETU!

Ali, pošto je vaš prvi depozit, samo u AdmiralBet-u, uvećan za čak 200%, ne propustite priliku da zaigrate najmodernije slot igre, vrhunskih provajdera, jer samo jedan trenutak vam može pružiti priliku neopisive adrenalinske zabave!  

Praznični JACKPOT još uvijek je u igru, tako da iskoristite priliku da novogodišnja zabava traje što duže. A, ukoliko želite da zaigrate za fenomalnu cifru od čak MILION KONVERTIBILNIH MARAKA – DROPS & WINS je šansa koju morate iskoristiti!

I svakako stvar koju prije najboljeg iskustva zabave morate znati jeste, da AdmiralBet nema skrivene manipulativne troškove prilikom uplate depozita na vaš račun. Uplatite svoj depozit putem admiral poslovnice, bankovne uplate, bankovnih kartica ili kliker i x-bonom, ali to uradite BEZ PROVIZIJE!

Zapratite AdmiralBet na društvenim mrežama i ostanite u toku sa vrhunskim promocijama i aktuelnostima:

https://www.instagram.com/admiralbetbih/

 https://www.facebook.com/admiralbetbih/  

ADMIRALBET – BROJ 1.

#viseodigre

VEZANE VIJESTI

PROMO

AdmiralBet ponovo časti: Registruj se i preuzmi 50 KM bonusa bez uslova

PROMO

AdmiralBet: Svaki odigrani tiket osvaja bonus!

PROMO

Povratak evropskog klupskog fudbala uz AdmiralBet najbolje kvote!

PROMO

AdmiralBet ponovo časti: Registruj se i preuzmi 50 KM bonusa bez uslova

PROMO

AdmiralBet: Poklon od 20 KM Freebeta za registraciju bez uslova!

PROMO

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

OSMI MART U MERIDIANU: Sve dame čeka siguran poklon

Hifa Petrol zapošljava pripravnike, prijavite se do 21. marta

ZA ISTI CILJ: Meridian i Pomozi.ba nastavljaju saradnju

Novo u Meridianu: Kladi se da li će neki igrač dobiti žuti karton!

Bingo već 11 godina najbolji prijatelj SOS Dječijih sela u BiH

I ove godine u Hotelu Hills najbolja proslava 8. marta

EKSKLUZIVNO U MERIDIANU: U startu uzmi 100 KM

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori