PROMO

Vaši saveznici za osvježenje tokom Svjetskog prvenstva u fudbalu

SPECIJALNA AKCIJA

Najiščekivaniji sportski događaj ove godine je napokon počeo, i svi bodrimo svoje omiljene fudbalske timove u pohodu na zlato u Kataru!

Kada se atmosfera zagrije do ključanja, vaš najveći saveznik za osvježenje biće Gorenje fržideri, a odabrani modeli su na specijalnim akcijskim cijenama do kraja novembra, zahvaljujući Gorenju kao oficijelnom sponzoru i dobavljaču frižidera i zamrzivača na FIFA World Cup Qatar 2022TM i njihovoj specijalnoj promociji pod nazivom „Vrijeme je za hlađenje!“. 

Aparati na koje treba da obratite pažnju dolaze iz NRK linije, a mi vam otkrivamo šta je to što ih čini idealnim za hlađenje tokom najvrelijih momenata na Svjetskom prvenstvu u fudbalu.

Pogledajte kako vas Gorenje fudbalski sudija šalje na.... hlađenje

Novi Gorenje aparati dolaze sa odličnom termoizolacijom, unaprijeđenom zaštitom na vratima, vrhunskim komponentama rashladnog sistema i elektronskim regulacijama koje smanjuju korištenje energije na minimum. Oni imaju jedan od najboljih sistema hlađenja NoFrost Plus na tržištu, ugrađen u dijelu zamrzivača, koji sprječava nakupljanje leda, kako bi smanjio potrošnju energije.

Kao rezultat, optimalna je iskorištenost prostora za čuvanje namirnica, a odmrzavanje i čišćenje unutrašnjosti više nije potrebno. Paketi ili komadi zamrznutih namirnica neće se ljepiti jedan na drugi, tako da će namirnice u zamrzivaču biti uredne i čiste.

Takođe, imaju i idealnu mikroklimu na svakoj polici, MultiFlow 360° sistem ventilacije ravnomjerno raspoređuje zrak u frižideru, osiguravajući optimalno kruženje zraka i najbolje uslove za čuvanje vaših namirnica. Frižidere iz ove serije karakteriše pametni sistem AdaptTech koji je razvijen da održi konstantnu temperaturu u frižideru bez obzira koliko često otvarate vrata.

Konstantno nadgleda način vašeg korištenja i upravlja temperaturom, kako bi spriječio njen rast, osiguravajući da piće i hrana ostanu duže svježi. Pored toga, dodatno se smanjuje i potrošnja energije.

LED osvjetljenje u frižideru omogućava odličnu i izuzetno efikasnu osvjetljenost, a s obzirom na to da ima duži životni vijek, troši znatno manje električne energije u poređenju sa klasičnim sijalicama. Budite sigurni da bez obzira za koji model se odlučite, nećete pogriješiti!

Takođe, tokom novembra na akcijskim cijenama biće i drugi aparati, poput mašina za pranje i sušenje veša, kao i pećnica i ploča za kuhanje i mali kućni aparati i usisivači.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i obnovite svoj dom Gorenje aparatima, koji su napravljeni tako da posao obave jednostavno i efektno.

VEZANE VIJESTI

KRIZA REZULTATA

Reprezentacija je ovako nisko bila 2008. godine, igrači su bojkotovali!

FIFA RANG LISTA

RANG LISTA: Novo razočaranje, reprezentacija BiH ponovo nazadovala!

FIFA

FIFA MU VJERUJE: Miloš Gigović dobio dvije utakmice!

PRESUDA U KORIST SUPER LIGA

OGLASILA SE I UEFA: Super liga nije odobrena i potvrđena!

SUPER LIGA

Je li ovo kraj pravog fudbala? Super liga dobila FIFA-u i UEFA-u!

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori