GRBAVICA

Željini navijači u saopštenju oštro prozvali Nogometni savez BiH!

SAOPŠTENJE POPULARNIH MANIJAKA

Najvatreniji navijači Željezničara - popularni “Manijaci”, proslavit će u narednom kolu 35. rođendan.

Tim povodom pozvali su sve navijače kluba sa Grbavice da napune tribine i budu podrška svom timu, a usput su i žestoko prozvali Nogometni savez BiH.

- Svi na Posušje, "Manijaci" slave rođendan. Trideset peta godišnjica navijačke grupe "The Maniacs". Nije mala stvar! Veliki jubilej je pred nama! 35 godina od kada su najzagriženiji navijači Fudbalskog kluba Željezničar odlučili da centralizuju grupu s ciljem da pruže još bolju podršku svom voljenom klubu.

Ove sezone nam je Željo priredio dosta radosti, dok su nam dušmani iz saveza nanijeli mnogo nepravde i svojski se trudili da pokleknemo, ali do toga nije došlo!

Kulminacija orkestriranih pljački na račun našeg kluba ove sezone desila se u prošlu nedjelju, na sred’ naše Grbavice, što je za posljedicu imalo neke nemile scene zbog kojih je Željo kažnjen novčano kao i zatvaranjem sjeverne tribine. Pored ovoga ne smijemo zaboraviti ni one koji u ovako teškim momentima za klub nemaju razumjevanja za svoja potraživanja, a nastoje se predstavljati kao Željovci.

Prije činjenice, da u subotu obilježavamo rođendan grupe, moramo pomenuti koliko je bitna utakmica pred nama i koliko nam trebaju tri boda. Neće biti lako, ekipa je psihički potresena, zato je na nama da napunimo ostale tri tribine našeg stadiona i pružimo podršku igračima na terenu, ohrabrimo ih i pokažemo da smo u ovome skupa! Svi na Jug u subotu, da pokažemo inat silni bosanski!

Manijaci spremaju spektakl, zato nemojte kasniti na utakmicu! Ponesite šalove i na tribini pažljivo slušajte upute sa šipke, piše u objavi "Manijaka".

VEZANE VIJESTI

28. KOLO

VAŽNA POBJEDA: Željezničar minimalno pobijedio Široki Brijeg!

GRBAVICA

Željezničar imenovao Dinu Đurbuzovića za novog trenera ekipe

GRBAVICA

Galić heroj navijača Plavih: Skinuo je parolu Hordi zla

GRBAVICA

Ovo su sastavi Željezničara i Sarajeva za vječiti derbi

VJEČITI DERBI

DANAS JE NA RASPOREDU 152. VJEČITI DERBI: Željo ili Sarajevo?

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori