KONF. LIGA

ODRŽAN ŽRIJEB: Ovo su parovi play-offa Konferencijske lige!

ODRŽAN ŽRIJEB U NYONU

U sjedištu Evropske fudbalske asocijacije (UEFA) u Nyonu održan je žrijeb parova play-off utakmica za plasman u osminu finala Konferencijske lige, a beogradski Partizan će se sastati s moldavskim timom Sheriffom iz Tiraspola.

Drugo izdanje UEFA Konferencijske lige počelo je 14. juna 2022. godine i traje do finala u Pragu 7. juna 2023. godine.

Pobjednici grupne faze, dakle osam timova, direktno se plasiralo u osminu finala Konferencijske lige, dok se za preostalih osam mjesta igraju play-off mečevi u kojima se sastaju drugoplasirani iz grupe faze tog takmičenja i trećeplasirani timovi iz grupa UEFA Evropske lige.

Plasman u osminu finala su kao pobjednici grupa već izborili Basaksehir, West Ham, Villarreal, Nice, AZ Alkmaar, Djurgarden, Sivasspor i Slovan Bratislava.

Voljom današnjeg žrijeba u play-offu za plasman u osminu finala će se igrati mečevi Qarabag - Gent, Trabzonspor - Basel, Lazio - Cluj, Bodo/Glimt - Lech, Braga - Fiorentina, AEK Larnaca - Dnipro-1, Sheriff Tiraspol - Partizan i Ludogorets - Anderlecht.

Play-off mečevi na rasporedu su 16. i 23. februara, a potom će uslijediti žrijeb parova osmine finala koji će se igrati 9. i 16. marta naredne godine.

VEZANE VIJESTI

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori