DOBOJ

Bivši fudbaler Partizana potpisao za Slogu iz Doboja!

VELIKO POJAČANJE

Sloga Meridian dobila je veliko pojačanje za nastavak sezone u Premijer ligi BiH.

Na "Luke" je stigao bivši fubaler Partizana, Nemanja Mihajlović koji je sa crno-bijelima osvojio duplu krunu u sezoni 2016/2017, kao i Kup Srbije godinu dana ranije.

Mihajlović je zvanično predstavljen na danas održanoj konferenciji za novinare, dan prije prvenstvenog duela sa Posušjem, a dogovorio je saradnju do kraja tekuće sezone.

Rođen je 1996. godine u Beogradu, karijeru je počeo u Radu, a najveći uspjesi vezuju mu se za klub iz Humske. U ljeto 2017. godine, Partizan je zamijenio Herenvenom, koji ga je tada platio 1.7 miliona evra, a u holandskom klubu se zadržao dvije i po godine, prije odlaska u Poljsku.

U ovoj zemlji nastupao je za Arku, a po napuštanju ovog kluba, preselio se u Tursku, gdje je branio boje Boluspora i Balikerirspora. Iz Turske se u septembru prošle godine vratio u Srbiju, zaduživši opremu Spartaka, sa kojim je rastao prošlog ljeta.

"Već smo na polovini ove premijerligaške sezone tako da možemo da kažemo da smo već sagledali situaciju i kvalitet lige, ali i trenutno stanje naše ekipe, i na neki način preduzimamo određene korake na igračkom kadru za nastavak sezone. Samim tim, uspostavili smo kontakt i saradnju sa Nemanjom, koji je od danas naš član i koji će sigurno svojim kvalitetom i radom u klubu doprinijeti ostvarenju naših ciljeva u ovoj sezoni, a to je prvenstveno opstanak, odnosno status premijerligaša i naredne sezone. O Nemanji kao igraču suvišno je da ja trošim ikakve riječi. On je jedno poznato ime na našim sportskim prostorima, a njemu želim sreću, sportsku i svu drugu, i da zajednički ostvarimo ciljeve", rekao je prvi čovjek kluba Miroslav Kršić na konferenciji za novinare.

Mihajlović se, prilikom obraćanja novinarima, zahvalio upravi kluba na lijepim riječima koje, kako kažu, prijaju svakom igraču.

"Želim da naglasim da je o odluci o mom dolasku ovdje presudila želja ljudi koji su u klubu da dođem. Mnogo je drugačije kad osjetite toliku želju, da neko želi da vas vidi u svom klubu i da vjeruju u vas, tako da sam izuzetno srećan zbog lijepe dobrodošlice. Juče sam stigao, upoznao se sa igračima, odradili smo trening i mogu slobodno da kažem da period adaptacije neće dugo trajati. Mislim da ovdje imam sve što mi je potrebno da pružim maksimum i da pomognem klubu, da se na neki način odužim ljudima na ukazanom povjerenju. Da li će biti lako – neće, nijedan početak nije lak, pa neće biti ni ovdje", istakao je Mihajlović, koji je nekoliko mjeseci bez kluba, ali vjeruje da to neće predstavljati veliki problem.

"Mislim da ću veoma brzo da uhvatim ritam na kojem želim da budem i da zajedno sa momcima, bukvalno u svakoj utakmici, idemo na pobjedu. Nekad će to biti da ne kažem realno, ali neke će pobjede biti moguće ostvariti, neke ne. Vidim da momci dobo rade, da su željni dokazivanja, ima dosta mladih momaka, tako da sam, sve u svemu, srećan što sam ovdje i još jednom želim da se zahvalim svima", rekao je Mihajlović.

VEZANE VIJESTI

14. KOLO

NOVI ŠOK ZA BORDO TIM: Sloga srušila Sarajevo!

PROMO

Bingo uložio deset miliona KM u renoviranje tržnog centra

Samo u Meridianu: Izvanredna ponuda i još bolje kvote za sve mečeve Prve lige FBiH

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori