MOSTAR

Osim u svom stilu: Ja bih volio da se zamijenimo sa Zrinjskim!

(Foto: Bljesak.info)

Slično raspoloženje kao i u Zrinjskom vlada i u štabu 'Rođenih', a to je potvrdio i trener FK Veleža, Amar Osim kazavši kako je raspoloženje ''bolje nego što je bilo''.

''Prvi derbi, gradski, mostarski. Raspoloženje je bolje nego što je bilo jer smo konačno uspjeli nekoga pobijediti. Ne gubimo baš često. Volio bih se nadovezati na ovo što je trener Zrinjskog rekao da smo u dobrom nizu, ja bih volio da se zamijenimo jer oni imaju jedan poraz i ped pobjeda u poslijednjih šest kola, a mi dvije pobjede i četiri neriješene'', kazao je Osim, te dodao kako je ''teško nas nadigrati, ali teško i mi nekog nadigramo''. 

''Meni kao treneru će ova utakmica doći kao prilika da vidimo gdje smo jer sada igramo protiv najbolje ekipe u ligi. Utakmica će biti drugačija sigurno jer zaista moramo vidjeti gdje smo, a to će utakmica sa Zrinjskim najbolje pokazati'', istaknuo je Osim.

Zdravstveni bilten ekipe Veleža je, ističe, dobar jer nema ni kartoniranih niti ozlijeđenih. ''Imamo to što imamo, igrat će slična ekipa kao i zadnjih par utakmica'', kazao je Osim.

''Generalno mi je najbitnije da se ova utakmica odigra ''normalno'' jer previše emocija i nervoze nije pozitivno, tako da bih bio najzadovoljniji da ekipa odigra neku normalnu utakmicu jer je normalnost garant za pozitivan rezultat, a emocije su se rijetko kad pokazale kao pozitivne'', zaključio je.

VEZANE VIJESTI

MOSTAR

Red Army neće moći doći na stadion pod Bijeli Brijeg?

MOSTAR

VELEŽ ODBIO SARAJEVO! Hoće li se iko odazvati?

MOSTAR

IZBACILI VELEŽA: Široki Brijeg u 1/2 finalu Kupa BiH!

NOVI KIKS SUDIJA

TUZLA CITY ŽESTOKO OŠTEĆENA: Poništen je čist gol protiv Veleža!

MOSTAR

SPEKTAKL U ČAPLJINI: Velež želi trijumf za play off!

PROMO

Uskoro se otvara Bingo City Centar Ilidža

Singluj bilo koji meč iz Prve lige FBiH u fudbalu bez ikakvog limita!

EXPANSE AVANTURA: Zgrabi 1.000 spinova za više zabave

LIGE PETICE U MERIDIANU: Tiketima do trotineta, tableta ili pametnog sata

Bingo dodijelio 30.000 KM poduzetnicama za najbolje biznis ideje

Topliji dani su stigli: Nabavite ljetne gume na vrijeme!

Iftar u hotelu Hills: Pogledajte menije i rezervišite mjesto

Meridian uplatio 4.000 KM udruženju Pomozi.ba

IZDVOJENO

VIDEO

PARTNERI

BHFudbal.ba i naši partneri upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Kliknite na akciju "Prihvati i zatvori" kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama. Nastavkom upotrebe ovih stranica i klikom na dugme "Prihvatam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima.

Prihvati i zatvori